Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek jol tettem, hogy...

Szerintetek jol tettem, hogy a csapat egeszekent mutattam be a sajat munkam?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen egy kb 6 fos csapat tagja vagyok, de valahol kulon reszlegnek szamitok (mast csinalok, mint a tobbi 5).

Ugy tunik, nekem sokkal tobb tapasztalatom sok teruleten, mint nekik, pedig ok se ma kezdtek. Sorozatosan beleszaladunk abba, hogy nem tudnak megoldani problemakat (enyhe es sulyosokat sem), ilyenkor, hogy megmaradjon a csapat becsulete be szoktam nekik segiteni (pedig nem az en szakteruletem) es 90%-ban en oldom meg helyettuk a gondokat. Az ugyfel felé ilyenkor mindig azt mondom, hogy "csapatmunka" volt, pedig a munka nagy reszet en vegeztem el, de nem akarok ezzel kerkedni az ugyfel elott, mert tudom, hogy ezzel a tobbiekre vetitenek rossz fenyt es amugy sem kenyerem a dicsekves. Igy viszont azt erzem, hogy amikor elakadunk mindig nekem kell megcsinalni, ha nem teszem, akkor meg kollektiv lebaxast kapunk es nyilvn elegedetlen ugyfelet.

Szerintetek mit kellene tennem azon kivul, hogy jelzem a management felé a helyzetet amit mar megtettem, de nem valtozik semmi.

2023. júl. 27. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen helyzetben jön elő, hogy mondod, kinek a munkája volt. Én is minden munkahelyen mindig más helyett oldottam meg mindent és sose volt olyan, hogy kellett volna mondjam.

Ha meg már kéne, akkor mindig őszintén. Az elég, hogy nem élvezed a dicsekvést, nekem is teljesen mindegy, pont ezért is mondanám ha kéne, mert mindegy számomra.

2023. júl. 27. 18:22
 2/2 A kérdező kommentje:

az ugyfel rakerdezett, hogy mi a helyzet egy adott uggyel, hogy haladunk.

es mivel mindenki csak hummogott - mert hogy lof.xt se csinaltak, pedig az o dolguk lett volna -, igy kenytelen voltam en megszolalni, hogy haladunk vele.

meg egyszer: alapvetoen nem az en feladatom volt, de mar eppen unom kihuzni oket a xarbol.

2023. júl. 28. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!