Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van Budapesten 0-24-es temető?

Van Budapesten 0-24-es temető?

Figyelt kérdés
A barátaimmal (legalább egy barátommal, de szerintem inkább kettővel) szeretnénk éjszaka bemenni egy temetőbe. A Fiumei útira gondoltunk eredileg, de az bezár nyolckor. Van Budapesten olyan temető ahova be lehet menni éjszaka is bármikor?
2023. júl. 13. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs amit nem zárnának be. Viszont a temetők viszonylag nagy területet foglalnak és kevés őr jut.
2023. júl. 14. 04:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten nincs, de vidéken sok van, főleg a falvakban, de megyeszékhely külterületén is van elkeríterlen temető.
2023. júl. 14. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Az legfeljebb a Vár alatti turbános török-temető, a Kis-Hárs-hegy, Nyéki-hegy és Virág-völgy sűrűjében fellelhető SS-katonasírok, a Klauzál téri tömegsír, és az 1739-40-es bubópestis járványtemetője, ahol nem fog a fenekedbe puffantani valami vagyonőr, viszont vaddisznók lesznek. Persze nyilván nem ilyen felismerhetetlenségig rohadt, úttalan, beerdősült iszalag-dzsungelekre gondoltál 8 km-re benn az erdőben, ahol nem sokan mondanák már meg, mi van alatta...
2023. júl. 15. 01:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A cinkotai régi temető sem zár be, mivel ez már egy elhagyatott temető, nincs kerítés sem. Nem túl nagy, de azért vannak még sírok ott is. Én napközben voltam ott, nem járt arra senki akkor semm
2023. okt. 27. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!