Egyik haverommal be akarunk iratkozni a Szabó Ervinbe. De ugye 18 év alatt szőlői engedély kell. Én már elmúltam 18, de ő nem. Ha azt mondom, hogy a féltestvérem, elhiszik? :D És én is engedélyezhetem neki a belépést?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 17:55
1/6 anonim válasza:
Ha a vezetéknevetek nem egyforma ,akkor az apának kéne másnak lennie, az anya nevének meg kéne egyeznie. Ha pedig anyai ágról vagytok féltestvérek 8más az anyukátok), akkor közös apa kell, közös vezetéknévvel. Gondolom nem közös véletlenül a vezetéknevetek... Ezt így nem fogják elfogadni.
2/6 A kérdező kommentje:
Upsz tényleg erről elfeledkeztem:S És az lehet, hogy az apja/anyja ír egy levelet, hogy engedélyezi, és azt mutatja be?
2010. okt. 13. 18:10
3/6 anonim válasza:
Szőlői engedély biztos nem kell xDDDDDDDDDDDDDDD.
4/6 A kérdező kommentje:
de kell:S
2010. okt. 13. 18:46
5/6 anonim válasza:
Nem szülői engedély kell, hanem egy keresettel rendelkező személy jóváhagyása (aláírás). A Kaposvári Megyei Könyvtárba is ez kell, mert ha véletlen elhagyod a könyvet, akkor van biztosíték arra, hogy meg tudod venni.
6/6 A kérdező kommentje:
hát igen, az. de ezt általában a szülő szokta.
mindegy, letöltötte a honlapjukról a papírt, amit helyben kellene aláíratni, de azért elfogadták.
2010. okt. 15. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!