Itt nincsenek olyan zavargások, meg no-go zónák, mint Franciaországban. Illetve dinamikusan nőttek a bérek az elmúlt években.
2023. júl. 7. 08:40
2/25 anonim válasza:
És miért költözik ki egyre több magyar Nyugatra?
2023. júl. 7. 08:45
3/25 anonim válasza:
A környezetemben egyre többen költöznek külföldre, és akik a korona vírus miatt visszajöttek, azok már vissza is mentek.
Két barátnőm meg tervezte, hogy egyszer visszaköltözik magyarban, de teherbe estek, úgy döntöttek megtartják, és végleg kiköltöztek, mert gyerek ebbe az országba nem való. Nem is fogják magyarul megtanítani a gyerekeket.
Mi a férjemmel ősszel költözünk nyugatra.
2023. júl. 7. 08:46
4/25 anonim válasza:
Mi az, ennyire futja a pártirodánál? Semmi Gyurcsány semmi Brüsszel?
2023. júl. 7. 08:46
5/25 anonim válasza:
Sokkal többen költöznek ki, túlnyomórészt fiatalok. Szerintem a többség aki hazajön az nyugdíjas.
2023. júl. 7. 08:47
6/25 anonim válasza:
#1 Még megélhetjük, pláne ha Orbán tovább bomlassza a társadalmat.
2023. júl. 7. 08:47
7/25 anonim válasza:
Van egy tipikus forgatókönyv, amit sokszor látok. Kiköltözött 20 évesen, jól keresett, kalandozott. Majd jött a gyerek, és átértékelődött, mi a fontos. A kaland és a jó fizu fölé helyeződött, hogy a gyerek mellett legyen segítség, a gyerek lássa a nagyszülőt és fordítva, a gyerek tanuljon magyarul, stb. Szerencsés esetben a külföldön keresett pénzből futotta egy lakóhelyre is.
Én ebből látok legtöbbet.
2023. júl. 7. 08:48
8/25 anonim válasza:
Forrásmegjelölés?
2023. júl. 7. 08:50
9/25 anonim válasza:
Ez kb. ugyan olyan baromi hiteles infó, mint az, hogy tele van a Balaton. Most voltam lenn hétvégén Balatonon, igen nagy a pangás, még nyaraló tulajdonosok se nagyon voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!