Pesten vagy pest közelében hol találok régi, lepukkant lakótelepeket? Nagyon vonz a keleti kultúra és szívesen elmennék oda, főleg télen!:)
Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 23:26
1/4 anonim válasza:
Mitől “keleti kultúra” egy elhanyagolt lakótelep?
Menj Germanisztánba, Frankisztánba, ott kapsz mintát most keleti kultúrából.
2/4 A kérdező kommentje:
Képzeld voltam már ott és egyáltalán nincsenek olyanok, mint pl Ukrajnában vagy Oroszországban. És azért, mert Keleten terjedt el nagyon ez a panel dolog a szocializmus idején
2023. júl. 4. 12:29
3/4 anonim válasza:
Szerintem én értem, mire gondolsz. Azt az igazi durván lepukkant, nyomasztó feelinget ami az orosz, ukrán stb. lakótelepeket jellemzi, nem fogsz itthon találni. Azért a Szovjetunióhoz képest még a magyar lakótelepek is jobb minőségben valósultak meg, és a karbantartás is jobban működik nálunk. Talán gyere el például Óbudára, menj végig a Szentendrei úton Flórián tértől a Bogdáni útig. A durva betonlábakon álló, 50 év koszát magán viselő hatalmas 10-15 emeletes házak tudnak valami hasonlót nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!