Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan indul a napod/reggeled?

Hogyan indul a napod/reggeled?

Figyelt kérdés
Csak azért a kérdés,mert nálunk marha vicces minden reggel. Mindenki kapkod,mindenki egyszerre akar wc-zni,zuhanyozni,fogat mosni,szaladgálunk mint a mérgezett egerek,reggelizni vagy van idő,vagy nincs...stb. Kíváncsi vagyok másnál hogyan?
2010. okt. 13. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom mert én ált. indulás előtt 5-10 perccel vok képes felkelni :D Akkor meg már a többiek fenn vannak. De az alatt a tíz perc alatt nagyon kapkodok, én a buszon szoktam kajálni :D

17/F

2010. okt. 13. 11:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát igen,a család férfi tagjai nálunk is így csinálják! :)

25/N

2010. okt. 13. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azért felkélek indulás előtt 20 perccel, néha fél órával. Így kényelmesen elkészülök kapkodás nélkül. Mivel nálunk szinte soha nem indul egyszerre senki, kivéve a csütörtököt, általában nem zavarjuk egymást.
2010. okt. 13. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és 1 órával indulás előtt kelek fel, de néha még így is rohanok az utolsó 10 percben. Ennek rendszerint az az oka, hogy a hajam elég rakoncátlan, és néha nagyon nehéz eltalálni, hogy mit van kedvem viselni aznap :D A fiúknak könnyű: kicsit beletúrnak a hajukba, előkaparják az első pólót meg az első gatyát, ami a kezükbe akad, és már kész is :D Kivéve, ha nem emo, mert akkor még kell 1 órán át vasalgatni is azt a hajat :P
2010. okt. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!