Csak szerintem illetlenség ilyet csinálni?
Észrevett téged, tudta, hogy együtt vagytok?
Mert ha igen, akkor az a srác gyp-s. Mert még ha nagyobb társasággal lettetek volna, az hagyján, de hogy ott hagyjon téged egyedül?
Bunkóság ilyet csinálni. Inkább hívott volna oda téged is vagy szimplán odaköszön és megy a dolgára. Vannak ilyen emberek, akik nem hajlandók a saját barátaikon kívül másokat megtűrni a bandában. Ezt én is annyira utálom...
Én még úgy tanultam, hogy ha találkozok egy ismerőssel, akivel van valaki, akkor azt a valakit is üdvözlöm, kezet fogok vele, és ha a haveromatbevonom a társaságba, akkor a másikat is odahívom.
Ez olyan, mint amikor a szomszéd srácnál ott van a barátnője, akkor nem hívom el biciklizni vagy dumálni, esetleg beülni valahova, mert a csajával van. Kész. Kb ugyanez a helyzet, ekkor is. Vagy nem avatkozok bele, vagy mindkettőt bevonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!