Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem illetlenség...

Csak szerintem illetlenség ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
ismerősöm rávett menjünk el egy pubba, vagy nem tudom mi ez, ilyen iszogatós hely, de van hátsó része bilárdasztallal stb.srácok vagyunk mindketten. egy több főből álló társaság volt hátul, onnan odajött egy másik srác aki ismerte az ismerősöm, és közölte vele hogyha kedve van üljön oda hozzájuk. nem többeszszámban mondta, csak neki. ismerősöm nem ment, nem akart ott hagyni
2023. jún. 20. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem illik ilyet.
2023. jún. 20. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Észrevett téged, tudta, hogy együtt vagytok?

Mert ha igen, akkor az a srác gyp-s. Mert még ha nagyobb társasággal lettetek volna, az hagyján, de hogy ott hagyjon téged egyedül?

2023. jún. 20. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:
igen ott ültünk egymás mellett, láthatta hogy beszélünk, együtt jöttünk
2023. jún. 20. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugty kell őt kezelni, mint ahogy ő téged. Levegőként.
2023. jún. 20. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Bunkóság ilyet csinálni. Inkább hívott volna oda téged is vagy szimplán odaköszön és megy a dolgára. Vannak ilyen emberek, akik nem hajlandók a saját barátaikon kívül másokat megtűrni a bandában. Ezt én is annyira utálom...

Én még úgy tanultam, hogy ha találkozok egy ismerőssel, akivel van valaki, akkor azt a valakit is üdvözlöm, kezet fogok vele, és ha a haveromatbevonom a társaságba, akkor a másikat is odahívom.

Ez olyan, mint amikor a szomszéd srácnál ott van a barátnője, akkor nem hívom el biciklizni vagy dumálni, esetleg beülni valahova, mert a csajával van. Kész. Kb ugyanez a helyzet, ekkor is. Vagy nem avatkozok bele, vagy mindkettőt bevonom.

2023. jún. 23. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!