Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vegánok, ti agyoncsapjátok a...

Vegánok, ti agyoncsapjátok a szúnyogot, ha az rátok száll és szívja a véreteket?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi van? Hagyjátok őt is élni, és cserébe szétszív(esetleg fertőz) titeket, csak mert annak az elve szerint éltek, hogy minden élet számít? Vagy azért ezt agyoncsapjátok?
2023. jún. 12. 01:04
 1/1 Vekán mikráns válasza:

Szia!

A szúnyog egy betegségeket terjesztő rovar, ami közvetlenül a testünket támadja. Megölése önvédelemből történik, legtöbb esetben reflex alapon(én személy szerint a legritkabb esetben csapom egyébként agyon őket. Inkább elhesegetem).

Az állatok amiket esztek nem támadtak rátok, éppen ellenkezőleg. Ti szaporítjátok őket azért, hogy később megölhessétek.

Remélem segítettem!

2023. aug. 11. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!