Valóban el férfiatlanodnak a mai fiatal férfiak?
Figyelt kérdés
Én szeretnék maszkulinabb lenni igazából, szóval elkezdtem edzeni hogy jobb fizikumom legyen. Nyugatról állítólag az jön hogy a férfias viselkedés toxikus és hogy oké gyengének lenni stb stb. 23/f2023. máj. 31. 14:40
11/14 anonim válasza:
Nem kell férfiasnak lenned, önmagadnak kell lenned.
Biológiailag attól vagy férfi, hogy péniszed van, társadalmi szempontból pedig mindig változik az ideál. De ha ezt kergeted, sosem leszel önazonos.
Harminc éve még lebzizták a "metroszexuális" férfiakat, most meg látod, már toxikusnak számít, aki nem az. Tíz éve még lebzizták a "páwákat", most meg oda vannak a lányok koreai popsztárokért, akik femininre plasztikáztatják az arcukat.
Egy ponton tehát mindenképpen ódivatúvá válsz, ha trendi akarsz lenni. Nem kell trendinek lenned.
12/14 anonim válasza:
Én megmaradtam a hallgatag cowboy Gary Cooper stílusnál.
Hátha egyszer trendi lesz....
13/14 A kérdező kommentje:
Én hamza ahmedet követem mint maszkuliniti csatornát, és férfias férfi akarok lenni nem egy metroszexuális pöcs.
2023. jún. 1. 22:12
14/14 anonim válasza:
A férfiasság nem a külsőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!