Vannak a nyílvánossággal megosztott rendőrségi ügyek?
Figyelt kérdés
Vannak külföldön olyan rendőrségi ügyek, amiknek az információit nyílvánosságra hozták tv-ben, interneten, és civilek megoldással kapcsolatos ötleteiket, elküldhették e-mailben. Ilyesmi van Magyarországon?2010. okt. 10. 20:57
1/5 anonim válasza:
na egy ilyen megoldás nekem is kapóra jönne, mert az illetékesek sanos túl töketlenek, és az eddigi ötleteket is én rágom a szájukba, szóval hátha jönne pár értelmes dolog ... de sztem nálunk ez kizárt
2/5 anonim válasza:
Minek, azt hiszed a sünök egyedül nem tudják hogy kell gyrost venni? Mert hogy mást nem láttam őket még csinálni ahhoz meg csak nem kell segítség meg ötletelés.
3/5 anonim válasza:
na ez az ... én éppen tapasztalom h mennyire eszetlenek, és szó szerint eddig csakis olyat tudtak lépni, amit nagy nehezen én mondtam nekik finoman, nehogy a kis lelki világukba tapossak, h tán netán úgy meg lehetne oldani az adott kérdést, aztán az illető meg nagyon örült h valmit legalább haladt előre az ügy, de szóval lényeg h ledöbbentem és döbbenek folyamatosan, ez egy kész kabaré ...
Most már kezdem azt hinni h azok a bizonyos rendőrviccek koránt sem alaptalanok.
4/5 A kérdező kommentje:
ha nincs, zükséglenne ilyesmire, nem?
2010. okt. 11. 14:39
5/5 A kérdező kommentje:
*sz
2010. okt. 11. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!