Pozsonyban milyen az élet Budapesthez képest?
Részben szlovák származású vagyok, viszont a nyelvet nem beszélem. (Nyilván megtanulnám)
Főként olyanok válasza érdekel, akik pl felvidéki magyarok vagy magyarországi szlovákok és van rálátásuk mindkét városra.
Üzleti-informatikai területen dolgozom, szóval átmenetileg tudnék angolul is dolgozni, mert ebben a szektorban sokszor az angol a munka nyelve.
Nagyszerűen megvannak. A Websupporthoz mindig keresnek ügyes embereket és plusz ha magyarul is tudsz. Magyarországon Webonic.hu alatt futnak, többi országokban talán maradt a Websupport neve.
Ami mínusz lesz a nagy rezsiköltség, 600-800€ havonta mint Németben. Nincs annyi dugó sem, de az autósztráda (ami Osztrákba vezet/vissza) az mindig dugós csúcsforgalomban. Pozsonytól 50km-re van Bécs, sok Pozsonyi ott dolgozik.
1: " nagy rezsiköltség, 600-800€ havonta mint Németben."
Nem kell ennyire túlozni és ijesztgetni!
Köszönöm a válaszod.
Ha azt megtudják, hogy részben szlovák származású (is) vagyok, az lehet jó pont? Vagy nekik így is "túl" magyar leszek?
Gondolom vannak ott is kevert családok, nem tudom erről nekik mi a véleményük pl.
Itt ki számolhatod. Elsőben bírod a bruttót azt annyi. Nem tudom az adozatlan résszel mi a szitu külföldiekkel. Ha magyar rezidens maradsz, akkor talán nincs rá jogod. De itt kb évi 4500 adojarol van szó. (19%)
És az albérlet, kaja stb az milyen áron van kb?
Pl egy egyszemélyes stúdiólakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!