Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy külföldön a...

Igaz az, hogy külföldön a többi külföldi (pl lengyel, stb), illetve magyar csak elnyom, és a legbiztosabb módja a nyugodt életnek az az, ha a helyiekkel barátkozunk? Mindenki mást nagy ívben?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 22:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Bár én tapasztaltam azt is hogy pl amikor olyan bulira akartam elmenni amit spanyolban franciák szerveztek mindenkinek nagyon kiszúrtak velem. A helyiek viszont aki szóba állt velem mindig nagyon rendesek voltak és nem játszadoztak, nem ereztek ugy h ha nem nyom el akkor ő kevesebb lesz. Magyarok szinte csak lehuzni probalgattak vagy azt tudakoltak pontosan mit csinalok hol és kivel. Ha meg megtudtak h valami újjal lógok úgy kibeszeltek a hatam mogott h azonnal leszakadtak rolam az új (magyar) barátok.

Itt nem egy nyaralas erejerol beszelek hanem min. egy eves kint tartozkodasrol es munkarol.

Az biztos en ugy latom h aki aktivan jelen marad a magyar kozossegekben es elerheto az uj embereknek az altalaban veszelyes, pletykas, vagy rúg, túr, hazudik. Akkor is ha nincs értelme.

2023. máj. 1. 22:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Az meg kulonosen veszelyes h ha teszem azt ugy elsz tul h lola matricakat arulsz. Akkor egy het mulva 1000 munkanelkuli magyar jelenik meg a matricakkal. Nyilvan ez csak egy hasonlat.
2023. máj. 1. 22:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Lila*
2023. máj. 1. 22:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Legjobb ha nem tudjak a neved. Nem ismernek. Egy magyarral vagy semmilyen helyi kulfoldi menovel nem baratkozunk nem? Kizarolag helyiekkel akik stabilak es dolgoznak.
2023. máj. 1. 22:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak találgatni lehet hogy voltaképp miről is hadoválsz itt, de ha jól látom szerencsére a negyedik nekifutásra sikerült is megválaszolnod a saját kérdésedet 😂 😂 😂
2023. máj. 1. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön élek.

Minden nemzethez tartoznak mindenféle emberek. Vannak kint helyi, magyar és máshonnan bevándorló barátaink is.

Amiben igazat kell adnom, az az, hogy ha valaki kint kizárólag magyar körökben mozog az sose fog integrálódni.

2023. máj. 1. 23:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Kicsit valóban túlbonyolítottam a kérdés az inkább az, hogy nem jobb-e ignorálni minden magyart és más nemzet belieket és kizárólag a helyiekkel tartani a kapcsolatot? Nálam ez vált be.
2023. máj. 1. 23:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, a sztereotipizálás ugyan egy evoluciosan kialakult, sokszor hasznos minta, de ha ennyire túltolod, mint a kérdésben és az azt követő saját válaszaidban, akkor borzalmasan torz világkèpet alakít ki benned.

Minden ember más és nem, nem tudhatod, hogy akivel összehoz a sors, az tényleg az általad gondolt “tipikus magyar” ember-e.

2023. máj. 2. 06:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez egy troll, sokadik hasonló kérdése ez.
2023. máj. 2. 07:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Már csak a nyelvtanulás miatt is érdemes a helyiekkel keveredni, persze ha van rá fogadókészség és nem tekintenek csak alsóbbrendű Gastarbeiternek. Mert simán benne van hogy egy külföldön melózással töltött év alatt csak a magadfajták hajlandóak szóba állni veled, ha fizikai munkás vagy. De ez valószínűleg országtól is függ.
2023. máj. 2. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!