Falusi közegben nagyon menőnek számít a b.zizás?
Inkább baráti társasága válogatja.
Nálunk nem szokott szóba kerülni, de ettől függetlenül nem csipázzuk őket..
Nem tudom... faluban még nem éltem. Mindig városban életem, 18 évig Budapesten. De sosem volt kimondottan téma a homoszexualitás a mindennapokban. Nincs is olyan ismerősöm, akiről tudnám, hogy az lenne.
Falun el tudom képzelni, hogy mivel kevesebben élnek, jobban ismerik egymást az emberek, kevesebb a történés, jobban el vannak ezzel foglalva. Aztán persze lehet hogy ez is csak egy sztereotípia részemről...
Nem minden faluban és nem menőség miatt, de valóban gyakran előfordul ez a téma. Én ezt leginkább az olyan falvakban tapasztalom, ahol a lakosság jelentős hányada idős (50+) és/vagy ingerszegény környezetben él. Nincs annyi pörgés mint városban, ők tesznek-vesznek a ház körül, elmennek ide-oda és nézik a tévét. Nem áll érdekükben az, hogy utánajárjanak a dolgoknak, megvizsgálják több szempontból stb. mert nem érinti őket. A tv mondja, az úgy van és van min háborogni. Ehhez azért az is hozzájárul, hogy más korszakban nevelkedtek, más értékrendjeik voltak, és nem, vagy csak nehezen tudnak azonosulni a mostani világgal.
Illetve városban is rendszeresen téma ez a dolog, de nyilván egy nagy területű, több tízezres lakosú városban jobban eloszlik az előfordulás, így ritkábban is találkozol vele, mint egy 6-7 utcás kis faluban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!