Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Befestettem a hajam mert...

Befestettem a hajam mert lebarnult! És ma be mentem a munkahelyre és észre vettem hogy a hátam mögött rólam beszélnek! Szóval nem tetszett nekik! Kellemetlenül érzem magam ezért ott hagytam mindent és haza jöttem! Mit tegyek? Mondják fel?(fiú vagyok)

Figyelt kérdés

2023. ápr. 26. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Mit tegyél? Sz.rd le. De tényleg, kit érdekel, hogy nekik tetszik-e? Mit számít?
2023. ápr. 26. 23:19
 2/7 anonim válasza:
56%
Menj be holnap tarkopaszon.
2023. ápr. 26. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

És a munkád ki végzi el?

Lényegtelen, hogy beszélnek. Majd felhagynak vele.

Igazolásra viszont szükséged lesz, mert levonják, vagy kirúgnak.

2023. ápr. 26. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Vannak nálad bajok... csak így megteheted, hogy eljössz, ráadásul ilyen megalapozatlan okra hivatkozva?

Nem csoda, ha kibeszélnek.

2023. ápr. 27. 06:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Befestettem a hajam mert lebarnult!"

What?

2023. ápr. 27. 08:14
 6/7 anonim válasza:
100%

"Lebarnult"? Nem a bőr szokott lebarnulni a haj is? Vagy nem értem.

A tárgynál maradva: miért mondanál fel? Őszintén szólva azt sem értem miért mentél haza!? Gondolom ez vendéglátás ha ezt csak így hopp meg tudtad tenni egyáltalán, de totál nem kéne érdekeljen ki mit beszél. Nagyon fiatal lehetsz még, majd idővel látni fogod minden munkahelyen ez van és nem szokott felmondani csak ezért az ember. Minél többen dolgoznak adott helyen, annál több a pletykás ez ilyen sajnos. A rosszindulat mindenhol jelen van sajnos, hozzá kell szokni.

2023. ápr. 27. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozol vele, hogy mit mondanak a hátad mögött? Gondolj arra, hogy legalább valami értelmes is elhagyja a szájukat ha rólad beszélnek, kihuzod magad és leszarod.
2023. ápr. 27. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!