Ki volt a legnagyobb magyar?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 08:51
A kérdező szavazást indított:
Szent István
Hunyadi Mátyás
II. Rákóczi Ferenc
Görgey Artúr
gróf Tisza István
gróf Apponyi Albert
Horthy Miklós
3 szavazat
2/9 anonim válasza:
Kossuth és Széchenyi nincs ott Horthy és Tisza meg igen?
3/9 A kérdező kommentje:
Széchenyit pedig úgy emlékeztem felírtam, őt is rá akartam rakni. Kossuth meg áruló volt.
2023. ápr. 26. 16:29
4/9 anonim válasza:
Mondhatnám,hogy a kedvenc Magyar Királyom II.József aki ironikus módon se nem volt magyar,se nem volt Magyar király.
Amúgy szerintem fontos személy pl Bethlen (erdélyi fejedelem) II.Rákóczy Ferenc,Széchenyi és Kossúth és Géza fejedelem.
5/9 anonim válasza:
Amúgy sokan Görgeyt tartják árulónak.
6/9 anonim válasza:
Horthy meg Tisza pedig enyhén szólva megosztó személyek,Mátyás meg nem biztos hogy magyar volt.
8/9 anonim válasza:
Mátyás király Magyarország nagy királya volt. Minden tettevel az országot emelte. Nem Romániának hozott dicsőséget hanem Magyarországnak. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!