Szlovéniában milyen az élet?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy a Muravidéken,Szlovénia észak-keleti részén magyarlakta területek vannak,illetve ezeken a helyeken a szlovén mellett hivatalos nyelv a magyar is.A kérdésem az lenne milyen Szlovéniában az életszínvonal?
Ti laktnátok életvitelszerűen ott?Nekem valamiért nagyon bejön,beleszerettem,és ahogy az ingatlanárakat nézem,kb ugyanannyi,mint itthon,van ahol még olcsóbb is,nyílván nem az Adria mellett,de akkor is :)
2023. ápr. 25. 16:18
1/1 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne:). Pont a múlt héten gondoltam rá hogy szívesen kiköltöznék oda, csak hát nem tudom milyen ott az élet. De maga az ország nagyon tetszik,a természet gyönyörű ott. A főváros is hangulatos. Kicsit olyan mint olaszország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!