Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehez a pársorhoz?

Mit szóltok ehez a pársorhoz?

Figyelt kérdés

·•●●Az iskolában a tanár azt kérte hogy tegye fel a kezét akinek CIGÁNY a vére, én fel emeltem s ettöl fogwa Barnáwal woltam beirwa a naplóba.

Nem értettem minek ez az egész kinek jó hogyha engem le néz, nem bántottam senkit mégis kaptam csak azért mert egy telepen laktam.Láttam sok családnál nincsen kenyér és a hülyeség miatt folyik el a vér, én végig néztem ahogy a NÉPEM ÉHEZIK A FAJTÁM napról napra LÉTEZIK a tehetetlenségtől meg szakad a szíwem mikor látom a BARÁTOM wiszik BILINCSBE könnyen mondhat rá itéletett aki nem ismeri a CIGÁNY ÉLETET.

NEM TAGADOM MEG AKKORSEM HOGY KI VAGYOK EGÉSZ ÉLETEMBE CIGÁNY MARADOK!●●•·˙

facebook - on láttam egy fiú meg egy csaj adatlapján.

... pont olyan cigányok adatlapján akik full pénzesek és nem láttak még nyomorúságot ...

Vicces , ez a pár sor , .

2010. okt. 9. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Aki akar az kap munkát, nem egy cigány munkatársam van és becsületesek.

Viccesnek vicces így ez a pár sor.

Mondjuk én mindig azon röhögök, hogy a közelünkben él egy cigány család, egy lepukkant házban (lelakták), szemét az udvaron, szemét mindenhol, omladozik, de az ablakból látszik a vadi új plazma TV. :D

2010. okt. 9. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem túl intelligensek.
2010. okt. 9. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem igaz,hogy ha akarnak kapnak munkát! Még a nem cigányok sem kapnak,cigányok pedig egyáltalán nem. Azok sem,akik tiszták,rendesek, nemhogy a putriban élők! Nem pártolom őket,de ne mondja az aki nem ismeri a helyzetet,hogy menjenek dolgozni!
2010. okt. 9. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Előbb tanulni kell és aztán dolgozni.Ha orvost keresnek és elmegy egy cigány a diplomájával, ne mondja senki, h nem veszik fel azért mert cigány.ha én jelentkezem egy állásra, de nincs meg a képesítésem, engem sem vesznek fel, nem igaz?Miért nem értik meg, hogy tanulni kell!!
2010. okt. 9. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!