Kaphatok jó utazási ajánlat tippeket?
Figyelt kérdés
Tavaly júliusban elveszítettem a férjem. Együtt utazgattunk, kirándulgattunk minden alkalommal, ketten együtt.
Egyedül maradtam, a barátok házasok, nem akarok "koloncként" harmadik felesleges személy lenni nyaraláskor, utazgatáskor;
- egy személyes szállásfoglalás lehetséges? Mindenhol alapból 2 személyre lehet foglalni;
- vonattal/busszal szeretnék utazni;
- Csongrád-Csanád v.megyében élek, ehhez klassz közeli helyekre is szeretnék tippeket kapni
- bár nagyon megszerettem még a férjemmel a Dunát és környékét is, az egyszemélyes utazó esetében végülis bárhová kérek tippeket, ami könnyen elérhető vonattal/busszal.
Köszönöm előre is!
2023. ápr. 12. 10:53
2/4 A kérdező kommentje:
Szegeden élek. Onnan valamerre szeretnék eljutni a leírt feltételek szerint.
2023. ápr. 12. 12:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!