Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik alkot szebbet?A termész...

Melyik alkot szebbet?A természet vagy az ember?

Figyelt kérdés
Alapjában véve gondolhattok bármire.Mondjátok el mire gondoltatok először és írjátok le ,hogy miért.
2023. márc. 26. 16:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet összehasonlítani.

Minegyik alkot szépet, és rondát is. Pl. viharok, vagy egy leég valami, okozhatja villámlás is a tüzet, ember is.

Egy virág is lehet természetes, de vannak csodálatos cukrászati kreációk, mindegyik másképp szép, nem is kell összehasonlítani.

2023. márc. 27. 14:30
 12/25 A kérdező kommentje:
Mindennrk van árny oldala úgy az embertől úgy a természettől.A természet is tud rombolni, meg az ember is.De most nem ez volt a kérdés.
2023. márc. 28. 05:36
 13/25 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem.Melyiket választanátok.Talán úgy érthetőbb lesz a kérdésem.
2023. márc. 28. 05:38
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Milyen célra?

Nem mindegy ugyanis. Ha csak úgy csodálni, gyönyörködni benne, akkor néha ezt, néha azt.

Szóval írd le, hogy mikor, milyen alkalomból, milyen célból és akkor leírjuk.

2023. márc. 28. 08:17
 15/25 A kérdező kommentje:

Hát a kérdés adja magát.Mrlyik alkot szebbet.Az alapján válassz.:)

Nem értem mi ebben olyan nehéz?Nem tudsz választani?

Olyan mint ha két nő közül kéne választani...:))

2023. márc. 28. 16:49
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Látom, nagyon egyszerű vagy, kérdező.

Néha az ember alkot szebbet, máskor meg a természet.

2023. márc. 29. 08:33
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem tudsz két nő közül választani?
2023. márc. 30. 05:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Látod, itt is lényeges, hogy milyen célra, egy éjszakára, vagy feleségnek, mert nem mindegy. Nem ugyanazt a nőt választanám 1 éjszakára, akit feleségnek, gondolom, te sem. Ha egyáltalán férfi vagy.
2023. márc. 30. 08:33
 19/25 anonim ***** válasza:

"Hát a kérdés adja magát.Mrlyik alkot szebbet"

Pont hogy nem adja magát, hisz mint arra többen rámutattunk, simán helyzetfüggő, mikor, miből épp melyik a szebb.

"Olyan mint ha két nő közül kéne választan"

Nagyon nem ugyanaz, mivel a két nő már két konkrétum, a kérdésed pedig pont ezt mellőzi.

2023. márc. 30. 08:37
 20/25 A kérdező kommentje:

Pont ez a lényeg.Melyik nő kell, az dgy éjszakás vagy a feleség.Nem értem mi ebbe a nehéz?

Frladtam egy kérdést.Nem az életedbe kerül.Egy kérdést raktam fel.Nem tartoztok érte felelősséggel, ha kimondod az igazadat, melyik a szebb.:))

2023. márc. 31. 05:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!