Miért dönthettek úgy a szüleim hogy így is megtartanak?
Figyelt kérdés
'54-es születésűek mindketten, egyszerűbb munkás emberek, '78-ban ideális körülmények közé érkezett nővérem, nevelték. majd valahogy becsúsztam '90-ben egy öcsiként akit úgy éreztek hogy 36 évesen sem öregek bevállalni második gyereknek. én mindig csak hátrányban éreztem magam, és elő is jött hogy nem tudtak úgy alkalmazkodni a változó világhoz, nem tudtak úgy viselkedni mint egy fiatalabb szülő. áldozat típussá váltam a sulis közegben, kirekesztetté. nagynehezen végigküzdöttem magam rajta. apám fejében nem él más fix munkahely mint a gyár, nem bírják megérteni hogy ez a napjainkbeli 3 műszakos borzalmak nem valók mindenkinek. így persze én lettem akinek semmi nem jó, aki mindig panaszkodik, aki nem akar dolgozni, pedig nem így van. mit tegyek ha nem vagyok okos magasabb munkakörökhöz, de a fizikai leterheltséget meg nem bírom? gyakorlatilag felesleges a létezésem, de szeretnék kezdeni valamit ha már adott volt egy lehetőség erre az életre
2023. márc. 25. 23:36
1/5 anonim válasza:
Az én szüleim is 36 évesek voltak, amikor én születtem. Csak én sokkal régebben születtem, mint te.
Sokkal fiatalosabb gondolkodasúak voltak, mint a barátnőim 10 évvel fiatalabb szülei. Az én szüleim is egyszerű emberek voltak vilageletukben.
Nagyon nagyon szerettem /szeretem őket, sajnos már csak anyukám él.
Érettségi után rögtön elkoltoztem egy városba. Munkába álltam, mert ez volt a ki nem mondott "elvaras". De 6 év múlva igényem lett arra, hogy tanuljak, elvegezzek egy egyetemet. Ami munka mellett sikerült.
Szóval tegyél az álmaidert! Csak te tudsz, senki más. És semmi nem lehetetlen! 🙂
2023. márc. 26. 00:10
2/5 anonim válasza:
Miért hova kellett volna tegyenek?
2023. márc. 26. 00:24
3/5 anonim válasza:
"így persze én lettem akinek semmi nem jó, aki mindig panaszkodik, aki nem akar dolgozni, pedig nem így van. mit tegyek ha nem vagyok okos magasabb munkakörökhöz, de a fizikai leterheltséget meg nem bírom?"
Most is panaszkodsz, és megmagyarázod, hogy miért nem vagy alkalmas semmilyen munkára.
2023. márc. 26. 03:32
4/5 anonim válasza:
Hát ha nem vagy okos, akkor ne menj okos munkakörbe. Ha nem bírod a 3 műszakot, akkor ne menj gyárba. Maradt egy csomó minden: lehetsz fodrász, vízvezeték szerelő, ács, sofőr, szakács...
Mondjuk 33 évesen már rég el kellett volna ezen gondolkodnod.
2023. márc. 26. 09:22
5/5 anonim válasza:
Pont teli volt a kuka, ha meg elvágják a torkodat vagy a falhoz paskolnak, akkor minden úszna a vérben meg tocsogna belsőségekben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!