Hol a válság én nem látom?
ez megint csak az irigység.mi nem vagyunk gazdagok havi 180 ezerből élünk 3an,az ország Ny-i felében.de nem igazán vesszük észre a változásokat,mint ahogy szerintem mások sem,max. annyiban h ami eddig 70 ft volt,most 80 ft,és nem tellik olyan gyakran luxus dolgokra.
de am meg ha az ember tanul,nem kell félévente fizetnie az egyetemen,és az albi sem kötelező ott van a kóter,ami havi 12-15ből kijön.
82%os vagyok
Még annyit hozzá tennék, h engem az bosszant h némelyik család sír, h alig bírnak megélni, aztán a gyereküknek ottvan a 100 ezer ftos teló a kezébe, na meg a 20 ezer ftos ruhák... ilyenkor gondolkodom, hogy vajon honnan?
Pedig hidd el, még van válság. A párom üzemvezető egy kis cégnél, naponta 4-5 ember is kopogtat, hogy nincs-e munka. Elvállalnak bármit, csak fizetést kapjanak. És ezek életerős, dolgos emberek, akik próbálnak kenyeret adni a családjuknak.
Aki ül a lekvárban, az nem bulizik, nem partikra jár, hanem próbál némi munkához jutni a tanulás mellett. És örülhet, ha ebből a kis pénzből jut albérletre. Sajnos, koliba pedig nem jut be minden rászoruló.
A helyedben körülnéznék éjjel a teszkóban, elég sok fiatal árufeltöltőként, takarítóként próbál meg némi pénzhez jutni.
Már pár éve is nagy divat volt, hogy felveszik a diákhitelt, és abból buliznak. Az, hogy majd vissza is kell fizetni? Az már a jövő gondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!