Milyenek vagytok válaszolók?
Én válaszolgatok arra,amire tudok. Főleg unalomból. Egyébként magamat egy nagy lexikális tudású, széles körben informált, racionális embernek tartom, minden ego nélkül.
Introvertált nem vagyok. Napi szinten nincs ez rendszerezve, ha felnézek az oldalra és van valami érdekes kérdés a nyitólapon, akkor arra válaszolok. Ha tudok. Időben átlagosan kb. 20 percet van naponta megnyitva az oldal.
Ez nem hobbi, nem társadalmi felelősségvállalás, szimplán unalomból csinálom.
Én általában hosszú válaszokat írok, de csak olyan kérdésre, amiben vagy van tapasztalatom vagy tudok róla információt .
Heti szinten jövök fel, ha lazítok és van időm, amolyan hobbi is akár. 10+ éve vagyok itt, született innen már barátság és a párom is itt ismertem meg:) Illetve sok ember később megköszönte a segítséget. Ez motivál.
Egy ideig nem voltam fent, de elszomorít, hogy mostanában hiába írok oda értő választ, sokan lepontoznak, és nem értem, miért. Mintha valaki olvasás nélkül pontozgatna. Közben a haszontalan válasz magasra van értékelve. Más is észre vette ? Emiatt már inkább privátban szoktam tanácsot adni, de van, hogy válaszolok még.
Nincs konkrét megszabott időm, de 1 óránál többet nem szoktam itt tölteni .
Én abszolút introvertált vagyok, persze meg van a baráti köröm, de amikor nincs semmi progi munka után, mint most, feljövök szétnézni, hátha valakinek hasznos lesz a tanácsom :)
Elkeserít a sok öntelt, rendkívül buta válasz. Az idők során - mint az országban minden területen - egyre nagyobb a lejtmenet. Úgy 15-20 éve például a tudomány rovat legalább 80%-a értelmes kérdés, jó válaszok voltak. Ma a kérdések talán harmada valódi és érdekes (a többi vagy érdektelen, vagy értelmetlen), a válaszok még kisebb hányada jó. Nem nagyon régi jelenség, hogy kiváló válaszokat (nem tudok mást elképzelni: szándékosan) erősen lepontoznak. Amilyen célból létrehozták e fórumot, annak már nem felel meg. Legrosszabb politika rovat, ott elég pontosan meg lehet állapítani az éppen jelen lévők pártállását. A valódi válaszok elenyészők itt, annál több az anyázás és mások alázása.
Szerettem volna elérni, hogy igazi kíváncsiak érdemi válaszokat kapjanak, nem beszélve a sok passzív érdeklődőről. Ma már kezdek ebben nem hinni. Véletlenszerűen, de azért elég sűrűn látogatom a GYK-t, van hogy percekre, van hogy hosszabb időre, kedvtől, időtől és az itteni tartalomtól függően. Tudni jó dolog, de mára lenézett állapot. Így változik a közszemlélet. Ebből a normalitásba visszakerülni - no azt a mai pelenkások remélhetik legfeljebb.
Én is szeretek hosszú válaszokat írni. Főleg olyan dolgokra amihez értek, vagy amiről azt hiszem hogy értek hozzá.
Időelb#szás nagyrészt. Itt lógok ahelyett, hogy azzal foglalkoznék amivel kéne. Most ez van. Kicsit addiktív. Valószínűleg hamarosan abbahagyom, és utána évekig vagy soha nem fogok többé válaszolni kérdésekre, mert semmi hasznom nincs belőle. Vagy csak nagy ritkán, unalomból.
Amúgy lehet azért teszem, mert magányos vagyok, és nincsenek barátaim, és ez ad valami közösségi érzést, lol. Aztán rájövök, hogy attól, hogy itt válaszolgatok, attól még ugyanolyan lúzer vagyok, és inkább kezdeni kéne valamit az életemmel ahelyett, hogy itt írogatok.
Szeretem, ha az emberek okosabbak, tájékozottabbak lesznek.
A 20 perc előfordul, de volt már 40 is, egy válaszra. Össze kell néha szedni, hogy jó és hibátlan is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!