Széttetovált alkarral lehetek nevelőtiszt a fiatalkorúak börötnében?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 12:28
2/8 anonim válasza:
Lehetsz, Debrecenben is van ilyen, plusz ha esetleg roma vagy az még előny is, nem vicc!! Rájuk jobban hallgatnak! Több ismerősöm ott dolgozik, tehát nem függ a tetoválástól hidd el.
3/8 anonim válasza:
Te leszel a jóútra tért rosszfiu.
4/8 anonim válasza:
Bőven. Szerintem az még előny is, komolyan!
5/8 anonim válasza:
igen. közelebb éreznek majd, ezáltalán sokkal nagyobb tiszteletet tudsz kivívni náluk.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is lehetsz, én raszta vagyok és addiktológián dolgozom. :D Megfelelő személyiséggel minden szituációt lehet kezelni!
7/8 anonim válasza:
tegnap a plázában láttam egy biztonsági őrt, fehér rövidujjú ingben, a két karja a csuklójáig volt tetoválva.
ha ott el bírják viselni,szerintem a börtönben is elmegy.
8/8 anonim válasza:
Börtönben nem dolgozhatsz így, ha viszont már esetleg börtönben dolgozol, akkor a magasabb rendfokozatú főnöködet kell megkérdezned. Általában nem engedik, de ha mégis, akkor télen-nyáron a hosszú ujjú inget kell viselned, amiből nem látszik ki.
Egy egyszerű vagyonőrt ne hasonlítsatok egy fegyőrhöz, ég és föld a kettő munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!