Hermann Hesse Siddharta című könyvéről milyen vélemények vannak?
Köszönöm a választ :)
Köszi a választ :)
Sajnos a szabályok és a moderáció tiltásai miatt nehéz azt a kérdést feltenni, amit szeretnék.
Olyanokat kerestem, akik olvasták, és kedvelik ezt a könyvet.
Én beleválogatnám a 3 könyvembe, amit egy lakatlan szigetre vinnék :)
3. Erről még nem hallottam, de rákerestem, és nagyon érdekes, mert vannak dolgok, amiket egyrészt "perverz" vágyból szeretek,
másrészt ugyanezen dolgokkal "magasztos" okból amiatt foglalkozom, hogy megtaláljam a kapcsolatot, a rálátást arra, hogy az életünk eseményei, és a választásaink következményei milyen hatással vannak az életünkre.
Én már megtapasztaltam a jótékony hatásait, és "sufni tuning" módon gyakorlom is a buddhista utat. (ének, leborulás, mantra, meditáció)
Keresem a rálátást a saját karmámra.
Látom ez az "EGY" könyv valójában jó sok könyv, valószínűleg hasznos egy szigeten de nehéz lehet odavinni őket :)
Láttam róluk egy képet, eléggé nagy üveges szekrényben voltak, és jó pár polcon :)
Te a három kosárbóból melyikkel foglalkozol leginkább?
A dehogy :) Csak a google dobott fel képeket róla :)
Döbbenet, hogy a Buddhizmusnak mennyi "fajtája" van, rossz szóval élve.
Én Chon An Sunimot hallgatom mostanság a youtubon.
Sangába még nem járok, csak "magamnak" gyakorlok.
Te hogyan ismerkedtél meg a Tipitaka-val? Van célod vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!