Mit szóltok hozzá, hogy Magyarország lakossága már csak 9,6 millió volt tavaly?
.. A népszámlálási eredmények alapján,
a Fidesz babapolitikája (és rasszista, bevándorlóellenes politikája) mellett.
Ha így folytatódik ez, 2050-re lesz kb. 9 millió magyar, vagy még annyi se, 2200-ra meg szépen felolvad ez a nemzet. Persze ha még meglesz akkor a világ.
Na mindegy, engem már ez annyira nem érdekel, úgyis külföldön élek, egyre kevesebb szál köt a magyarsághoz, meg Orbán hülye diktatúrájához.
Majd ha még 15-20 év múlva is ők lesznek hatalmon, akkor vakarhatják a fejüket, hogy pár millió dolgozó hogy tartson el kb. ugyanannyi nyugdíjast.
JuJo-nak olvasnivaló:
Fumio Kisida japán miniszterelnök felszólalásában mondta az országgyűlésben, hogy egyre kevesebb gyermek születik a távol-keleti szigetországban, és ha nem cselekednek ez ellen záros határidőn belül, akkor nem lesz működőképes a társadalom.
ma 10:14
Már megcáfoltam a 21-es hozzászólásomban. :)
Ez nem ennyire faék egyszerűségű, önmagában semmit nem jelent a népességcsökkenés. Nem kell feleslegesen aggódni, majd idomul a helyzethez a társadalom.
Ugye úgy érted a nulla %-os kommentedben cáfoltad meg? 😁
Csak hárman nyomtak rá pirosat.
Végül is mindenhez idomul a társadalom, kérdés melyik. Túléltük már a hunok és az avarok eltűnését is..
Szóval az hazaárulónak számít, aki külföldön szeretné élni az életét? :D Kicsit röhejesnek tartom, nyilván magyar, nem felejti el honnan jött, de minden joga meg van hozzá, hogy ott élje az életét!
A másik hozzáfűzni valóm, hogy én még a 9,6 millió főt is soknak tartom. A külföldi szaktársaimat például hozzászámolták a lakossághoz, csak azért mert pár hónapot itt tölt félévente, 3 teljes évig! Aztán 3 év múlva megy vissza a saját országába, vagy máshova! Arról ne is beszéljünk, hogy az osztrák határnál élő magyarok többsége külföldön dolgozik, max esténként megy haza. Igaz, hogy magyar, de ez sem tesz hozzá annyira jó színvonalat ehhez a 9,6 milliós népességhez. Szerintem olyan 9,3 - 9,2 lehet az állandó magyar, aki ténylegesen itt dolgozik, itt éli az életét. Se több, se kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!