Mit jelent az, hogy kihívás? Szövegkörnyezet: az évrendező füzetben olvastam ezt a szót.
Nem ismerem a kihívás szót. Ezért nem tudom ezt a szót használni. Olyanokra gondolok, hogy megjavítani egy autót vagy számítógépet kihívás. Vagy úgy már hallottam, hogy pl: kihívtak valakit egy sakkjátszmára. De más példa nem jut eszembe erre a szóra. Az évrendező füzetben az szerepel: A három legnagyobb kihívásom az évben mi volt? Mi akar ez a kérdés lenni? Milyen dolgokra gondoljak?
Azért is zavaros, mert az évrendező füzetben az ez előtti kérdés az, hogy mi az elmúlt éved három legnagyobb sikere, teljesítménye. És a siker/teljesítmény vagy kihívás ezek nekem nagyjából hasonlónak tűnnek.
Elérendő, kitűzött célom.
Elvégzendő feladatom.
Leküzdendő akadály.
Hasonló értelemben írta, csak fiatalos akart lenni, hátha úgy rokonszenvesebb lesz neked.
Itt valahogy úgy értette: nehéz feladat, amit kitűztél magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!