Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miben nyilvánul meg havalaki...

Miben nyilvánul meg havalaki hippie?

Figyelt kérdés
Hogy lehet valaki hippie? Illetve mit gondoltok magáról a hippieségről. Képviselheti valaki úgy a hippieséget, hogy például nem úgy öltözköfik?

2023. febr. 1. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

Ingyenélők, nekem ez ugrik be.

Adtam szállást ilyeneknek. Mindent megettek a hűtőből, utána meg panaszkodtak. Mindíg csak elvesznek, nem adnak semmit, de mondanak hozzá egy átverős spiri dumát.

2023. febr. 1. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnalom :(
2023. febr. 1. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért érdekelnek?
2023. febr. 1. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Amit a közvélemény gondol: békés, spirituális arcok, művészlelkek.

A valóságban: drogfüggők, piások, gyilkosok (Manson úr sem neonácikkal haverkodott, ugye...), ingyenélők, kb. mint Bartos "Mester".

Elméletben nem lenne rossz a békés, természetközeli felfogás, meg az önellátó kommuna -némi kapitalizmus elleni lázadással, de az embernél az ilyesmi csak az elméletben működik.

2023. febr. 2. 05:51
 5/7 A kérdező kommentje:

20:46-os

Nagyon tetszik a stílusuk, (de nem hiszem, hogy én tudnék úgy öltözködni), meg amit láttam ez a békés, nyugodt világuk elvarázsol. Szerettem volna jobban beleásni magam a témába.

2023. febr. 2. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Bégét, harmóniát, szeretetet tartja szem előtt. Szabadság is központi szerepű, általában a rendszer butaságával, kényszeres zsarnokságával kerül konfliktusba.
2023. febr. 2. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is hippi felfogású vagyok, de nem lázadok mindenáron a rendszer ellen. Bár hozzám a raszta életszemlélet is közel áll, nem tisztán hippi vagyok. Öltözködésemen max a rasztából látszik.
2023. ápr. 24. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!