Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Takarítónők! Ez titeket zavar?

Takarítónők! Ez titeket zavar?

Figyelt kérdés

Ha férfi mosdóban akkor használja a pasi a piszoárt amikor benn dolgoztok a helyiségben?

Szerintem praktikusabb azt használni mint a fülkés WC-t és kevesebb piszkot is csinál.

S mindig megkérdezem őket hogy bejöhetek e, de ha igen a válasz én úgy értelmezem hogy akkor pisilhetek a piszoárba is.

Egyáltalán nem zavar ha meglátja a péniszemet.

De titeket zavar ez?

2023. jan. 18. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Ha valaki dolgozik akkor ne menj be pisálni, tiszteld már a másik embert.

És a munkáját is.

Te a pöcsödet akarod mutogatni azért jársz akkor hugyozni amikor takarítanak?

2023. jan. 18. 21:11
 2/10 anonim válasza:
Nem kerültem még ilyen szituációba, de zavarna.
2023. jan. 18. 23:15
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Voltam takarítónő, nagyon zavart volna. Szerencsére soha nem kerültem ilyen helyzetbe, de utáltamna férfi mosdót takarítani, mert mindig azon stresszeltem, hogy mi lesz, ha bejön egy pasi, és szó nélkül elkezd pisilni.

Tudod miért? Mert ez megalázó. Azt jelzi, hogy annyira se veszed a másikat emberszámba, hogy ne előtte brunyálj.

2023. jan. 19. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Ez az én kérdésem, nemrég tettem fel itt. Igen, zavar! Most már kezdem megtanulni hogy fülelek, és ha hallom, hogy bejön egy férfi, kiugrok a fülkéből és megkérem, hogy várjon.

2023. jan. 19. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi kérdező, de itt válaszolok neked inkább, nem privátozok XD

Van egy keskeny fal, nem látni belőlük semmit, csak a férfiak oldalát, hátát látom. De zavar, hogy ő ott éppen pisil, és a tudat hogy -bár hálistennek nem látom- de kint van a micsodájuk. Nem rám tartozik mások pisilése, pláne ellenkező neműé, de egy lány hátát sem szívesen nézegetném pisilés közben. Biztos néhány férfit is zavar a női jelenlét, nem?

Nem zárható a férfi wc. Valóban pár perc alatt végzek, hisz az átfogó takarítás zárás után zajlik.

2023. jan. 19. 19:51
 6/10 A kérdező kommentje:

5. Ja még péniszt se látsz? :) Akkor nem értem a drámát. Csomó mosdó olyan hogy még választók sincsenek a piszoárok között és ha ott van a takarítónő, totálban láthatja a kukikat.

Biztos van olyan férfi akit zavar, de az olyanok eleve a fülkébe mennek. Engem nem zavar. Az se ha esetleg megnézi a péniszemet.

Dolgozd fel valahogy lelkileg a szitut, vagy miért nem mész a konyhára? :)

2023. jan. 19. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:
A legextrémebb ilyen szitu talán az volt amikor egyszer szinte teljesen merev pénisszel a piszoárnál (borzasztóan kanos voltam) és pont bejött a takarítólány. Másodperceken keresztül bámulta.
2023. jan. 19. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Majd előbb utóbb oda is be kell tanulnom XD

Nincs amúgy külön személyzeti wc, és félek hogy bejön egy kollega, és látja hogy valaki mellettem pisil XD ciki lenne.

2023. jan. 19. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
XD atyaég, ez durva
2023. jan. 19. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:
A kézmosónál már mosolygott a nő, aki mereven látta :)
2023. jan. 19. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!