Hány évesen vetted észre, hogy magyar vagy?
Figyelt kérdés
Rosztovban születtem, és 12 éves koromig orosznak tartottam magam. A magyar nyelvet nagyon rosszul tudom, és a vezetéknevem elég oroszul hangzik. Most 19 éves vagyok, de lélektanilag kb 10 éves vagyok. Még mindig szeretek a hóban gurulni, a füvön futni és a fákkal beszélgetni. Rájöttem, hogy nem bírom a város zaját és szeretem a csendet. Mindez megkülönböztet az oroszoktól, teljesen rájöttem, hogy magyar vagyok. Elnézést a hibákért, még mindig nagyon rosszul tudok írni.2023. jan. 9. 10:59
1/1 anonim válasza:
Biztos fokozatosan. Nem emlékszem.
Az oroszokat így lejetne csapdába ejteni? Hangszórókból játszani a város zaját erdőn, mezőn és akkor jönnének, keringnének körülötte, mint szúnyog a Skoda lámpára?
Szépen írsz magyarul, nincs hiba. Egyedül a fákkal beszélgetős résznek van szláv jellege talán, mert ott hallok balalajkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!