Az emberi rasszok jellegzetességei is több gén működésének eredményei, azaz csupán "statisztikai" mutatók, amelyeknek van valamilyen statisztikai eloszlása. Azaz egy szinte szigorúan vett beltenyészet egyedei is mutatnak bizonyos fokú szóródást az átlaghoz képest. A rasszok keveredésekor a különbségek lassan elsimulnak. A kozmetika, smink, testfestés, szoláriumozás a bőrt annyira képes megváltoztatni, hogy Kisbencére az anyja sem ismer rá.
2023. jan. 3. 09:47
2/19 anonim válasza:
A Kardashian család örmény származású, tehát europid rasszba tartoznak, de az átlagos európainál sötétebb szinezettel bírnak. A szolizás miatt viszont méginkább barnábbnak néznek ki. De fehérnek fehérek attól még.
2023. jan. 3. 09:49
3/19 anonim válasza:
Nekem lassú a netem. Nem hozza be a képet. Milyen színűnek látod a bőrét?
2023. jan. 3. 09:49
4/19 A kérdező kommentje:
Okés, és az első akit linkeltem?
Hát nem tudom, ugye gomdolom a Kardashianokat ismered gondolom.
Az első pali akit linkeltem szerintem tök ugyanolyan mint azoké akik biztos fehérek de az téveszt meg, hogy a sorozatban spanyol neve van.
2023. jan. 3. 09:52
5/19 anonim válasza:
Az első totál fehér.
A Kardashianok szerintem kreol bőrűek. Bár a belinkelt testvér gyerekkorában fehérnek tűnt. Szóval vagy sok a szoli/barnító, vagy a képet módosították.
2023. jan. 3. 10:50
6/19 anonim válasza:
Már akartam mondani, hogy ez nézőpont kérdése, de megnyitottam a képeket és nem hiszem, hogy van olyan kultúra, ahol a két férfi nem fehérnek számítana. Kardashianék szerintem erősen elsajátíttoták a fekete amerikai divatot, de ettől függetlenül Europid eredetűek. Viszont itt visszajön, amit elején mondtam, hogy Amerikában viszont nem hiszem, hogy fehérnek számítanak, mert ott az kifejezetten Nyugat - Európait jelent.
2023. jan. 3. 17:43
7/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
Az érdekelne, hogy a latinok fehér embernek vannak tekintve?
Mert nemrég volt egy vizsgálatom ahol odaírták, hogy fehér. És azon gondolkoztam ha egy latin ember lett volna annak mit írtak volna oda mivel maga a latin az nem egy rassz.
Illetve ahogy írtam fentebb a pali akiről linkeltem az első 3 képet a sorozatban spanyol neve van. Meg mintha le latinozták volna, de ebben nem vagyok biztos.
Csak szerintem nem néz ki egyeltalán latinnak?
2023. jan. 3. 18:05
8/19 anonim válasza:
A vörhenyes és kelta ősökkel rendelkező galíciai, asztúriai lakos is ugyanúgy latin/hispanic az USA-ban mint egy fekete dominikai. A latin és hispanic szó kulturális identitás és nem rassz. A hivatalosabb írásokban 'hispanic from any race' a kategória neve, hangsúlyozva, hogy nem rasszfuggo.
2023. jan. 3. 19:31
9/19 A kérdező kommentje:
Értem én, de ez nem válaszolt a kérdéseimre.
2023. jan. 3. 20:04
10/19 anonim válasza:
Ha nem 19.századi angolszász fajelmélet alapján definiálod a fehér ember fogalmát, akkor mindenféleképpen fehér az első képen lévő csávó és a Kardashian klán tagjai is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!