2 személyes koporsó? A férjemmel egy koporsóba szeretnénk végső utunkra menni mikor eljon az idő valóban lehetséges?
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 17:02
1/19 anonim válasza:
Kissé gáz ha 10év különbséggel haltok meg.
Meg aztán 2halottat egyszerre felemelni se lehet egyszerű.
2/19 A kérdező kommentje:
De a kérdés nem ez hanem az, hogy tényleg van e ilyen? :)
2022. dec. 17. 17:14
4/19 anonim válasza:
Szegény uradat a túlvilágon sem hagyod nyugton?
5/19 anonim válasza:
Áh, vissza akarnak jönni. Nézd csak a kulcsszavakat.
6/19 anonim válasza:
Hm... jó kérdés. Amerikában - hol máshol? :D - találtam ilyenre példát többet is.
Magyarországon szerintem nincs erre lehetőség.
Az alábbi rendeletben nem esik szó dupla koporsóról:
11. § (2) * A koporsó egy holttest elhelyezését szolgálja. Az eltemettető ettől eltérően rendelkezhet, ha az anya halála és az újszülött perinatális halála miatt az eltemetés egy időben történik.
7/19 anonim válasza:
Viszont egy urnaba kerülhettek. Ugye a hamvakat tarthatod otthon és amikor elmegy a másik, mehet egybe. Az pedig mehet a falba, vagy szet lehet szórni.
8/19 A kérdező kommentje:
Most láttam neten árulnak 2 személyeset. Fél millió kB. Igazából nem is értem miért olyan nagy dolog ez nem hiszem olyan kivitelezhetetlen lenne. Mármint a temetkezés részéről. Most nem tervezzük a halált xD csak érdekel minket mert.. Hát mi már csak ilyenek vagyunk :)
2022. dec. 17. 19:31
9/19 anonim válasza:
Akkor elég drabalis halottszalitokat kéne alkalmazni. A mostaniak olyan kis nyeszlettek.
10/19 anonim válasza:
Hol láttad? Linkelnéd? Én nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!