Milyen ijesztő városi legendát vagy a lakóhelyeteken jellegzetes ijesztő történetet legendát ismertek?
Figyelt kérdés
Remélem izgalmas és félelmetes rémmesék lesznek. ;)2022. dec. 13. 00:14
1/7 anonim válasza:
Múltkor kileptem az erkélyre, és a szél épp az orrom előtt lobogtatva vitt el egy férfi alsógatyat. Nem túl jó omen.
2/7 anonim válasza:
Gyerekkorunkban volt a településünkön egy "baltás", aki a gyerekpletykák szerint baltával ölte meg a saját anyját, aztán remeteéletet élt a kis kunyhójában. Az egyik nagyon elhagyatott ház volt elvileg ez a "kunyhó", ami előtt bátorságpróba volt elsétálni/elbiciklizni, pláne, még ha valaki be is mert kiabálni valamit.
Egyébként szerintem nem lakott ott senki. :D
3/7 anonim válasza:
Állítólag a falu máig megmaradt egyetlen kerekes közkútját azért fedték le, mert volt egy fiú, akit sokat piszkáltak, és el akart menni Holle anyóhoz, hogy hátha akkor jobb lesz utána az élete.
4/7 anonim válasza:
Volt egy regi használaton kívüli víztorony, állítólag szellemek lakták, csak messziről néztük, nem volt szabad a közelébe menni sem.
5/7 A kérdező kommentje:
Ezek igazi hátborzongató történetek esetleg van még valakinek?
2022. dec. 13. 15:59
6/7 anonim válasza:
Gyermekkoromban a lépcsőházban volt az első emeleten egy idős egyedülálló alkoholista bácsi. Mindig féltem tőle ha találkoztunk, még ha köszöntem is és ő is viszont. Valahogy éreztem a pillantását magamon, ahogy az első emeleten keresztül haladtam. Egyik éjszaka részegen egy másik bácsi a saját lakásában halálra késelte. Később kiderült, hogy a bácsi meleg volt, de gyanús, hogy pedofil is.
7/7 anonim válasza:
Én olyan városi legendáról hallottam, hogy teliholdkor történnek a legcsúnyább bűncselekmények és balesetek.
A filmekben és régi rémmesékben teliholdkor változnak át vérfarkassá az emberek.
Illetve a holdkóros kifejezés is innen ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!