Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen ijesztő városi legendát...

Milyen ijesztő városi legendát vagy a lakóhelyeteken jellegzetes ijesztő történetet legendát ismertek?

Figyelt kérdés
Remélem izgalmas és félelmetes rémmesék lesznek. ;)

2022. dec. 13. 00:14
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Múltkor kileptem az erkélyre, és a szél épp az orrom előtt lobogtatva vitt el egy férfi alsógatyat. Nem túl jó omen.
2022. dec. 13. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Gyerekkorunkban volt a településünkön egy "baltás", aki a gyerekpletykák szerint baltával ölte meg a saját anyját, aztán remeteéletet élt a kis kunyhójában. Az egyik nagyon elhagyatott ház volt elvileg ez a "kunyhó", ami előtt bátorságpróba volt elsétálni/elbiciklizni, pláne, még ha valaki be is mert kiabálni valamit.

Egyébként szerintem nem lakott ott senki. :D

2022. dec. 13. 06:47
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Állítólag a falu máig megmaradt egyetlen kerekes közkútját azért fedték le, mert volt egy fiú, akit sokat piszkáltak, és el akart menni Holle anyóhoz, hogy hátha akkor jobb lesz utána az élete.
2022. dec. 13. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Volt egy regi használaton kívüli víztorony, állítólag szellemek lakták, csak messziről néztük, nem volt szabad a közelébe menni sem.
2022. dec. 13. 08:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezek igazi hátborzongató történetek esetleg van még valakinek?
2022. dec. 13. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyermekkoromban a lépcsőházban volt az első emeleten egy idős egyedülálló alkoholista bácsi. Mindig féltem tőle ha találkoztunk, még ha köszöntem is és ő is viszont. Valahogy éreztem a pillantását magamon, ahogy az első emeleten keresztül haladtam. Egyik éjszaka részegen egy másik bácsi a saját lakásában halálra késelte. Később kiderült, hogy a bácsi meleg volt, de gyanús, hogy pedofil is.
2023. febr. 7. 13:59
 7/7 anonim válasza:

Én olyan városi legendáról hallottam, hogy teliholdkor történnek a legcsúnyább bűncselekmények és balesetek.

A filmekben és régi rémmesékben teliholdkor változnak át vérfarkassá az emberek.

Illetve a holdkóros kifejezés is innen ered.

ma 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!