Az EU zászlón miért ötágúak a csillagok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval mit szimbolizál itt az ötös szám?
Köszönöm szépen előre is.
2022. dec. 10. 09:28
31/38 A kérdező kommentje:
Interpretációként írja a dokumentumod a hivatkozásod, és hivatkozik az öt kézujjra, öt lábujjra, öt végtagra, pentagrammára, stb-re is. :)
2022. dec. 10. 18:11
32/38 anonim válasza:
Akkor fuss neki még egyszer, hátha sikerül értelmesen leírni amit szeretnél.
33/38 anonim válasza:
Gondolom olvasta valami okos oldalon, hogy biztos a sátán jele az ötágú csillag, és addig gyilkolja verbálisan az embereket, amíg meg nem erősíti valaki a szuper okos elméletét, a gonosz sátánista brüsszeliekről.
34/38 A kérdező kommentje:
Idézet:
"32/33 anonim ***** válasza:
Akkor fuss neki még egyszer, hátha sikerül értelmesen leírni amit szeretnél.
ma 18:26
33/33 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom olvasta valami okos oldalon, hogy biztos a sátán jele az ötágú csillag, és addig gyilkolja verbálisan az embereket, amíg meg nem erősíti valaki a szuper okos elméletét, a gonosz sátánista brüsszeliekről."
Válasz:
Lópikula, kutyatej, cintányér, babkávé, vasaló, locsoló
2022. dec. 10. 19:03
35/38 anonim válasza:
37/38 anonim válasza:
@35: Anyukád jól van? Elég aggasztóan néz ki.
38/38 anonim válasza:
“Anyukádnak” hívják? :D Jó tudni, hogy anyukádat tisztelhetjük személyében, nekünk csak Dolly Rambo. Kicsit aggasztóan néz ki, de ha tükörbe nézel akkor szerintem látod, hogy ez csak családi vonás. Nem kell aggódni szerintem, nekem úgy tűnik jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!