Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk! Lányok! Valakinek...

Fiúk! Lányok! Valakinek lenne kedve eljönni szaunázni? 21/F

Figyelt kérdés

2022. dec. 9. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
A világ melyik részén?
2022. dec. 9. 22:16
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Miért akarsz idegenekkel szaunázni? És minek ehhez kérdést kiírni? Elmész szaunázni, aztán ott ismerkedsz. Legalább látod is őket.
2022. dec. 9. 23:40
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Szaunázni van, de csak egyedül.
2022. dec. 10. 00:04
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
Én életemben először idén nyáron szaunáztam. Nekem annyira nem jött be. Kb 5-6 percig bírtam és ki kellett jönnöm. Nem értem mit élveznek rajta az emberek.
2022. dec. 10. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

Ja, még annyi hogy ez egy wellnesshotelban volt. Természetesen nem egyedül voltam ott, voltak idegen emberek is. És nem meztelenül voltunk, mindenkin volt fürdőruha. Nem ismerkedtünk, beszélgettünk. Inkább mindenki csendben üldögélt.

De amúgy ha úgy van, idegenekkel is csinálnék közös programot, ha épp senki ismerős, barát, családtag nem ér rá. Nem kifejezetten az ismerkedés miatt, de van sok olyan tevékenység amit jobb, kellemesebb nem egyedül csinálni.

2022. dec. 10. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
#5: Ha fürdőruhában voltak ott, akkor az nem szauna volt, hanem melegedő. Rendes szaunában nem hordanak fürdőruhát.
2022. dec. 11. 11:25
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

#6, de szauna volt. A melegedő külön volt. Kétféle szauna volt, már nem emlékszem az elnevezésükre. Az egyik gőzös volt, a másik csak száraz meleg.

Koedukáltan, ismeretlenül, tömegesen nem meztelenkedett egymás előtt senki.

2022. dec. 11. 11:46
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

"Rendes szaunában nem hordanak fürdőruhát."

Bizonyos országokban. Más országokban meg igen. Illik ismerni a helyi szokásokat.

2022. dec. 11. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom mikor ér el az átlagember agyáig, hogy nem a meztelenkedés miatt nem hordunk fürdőruhát a szaunában, hanem amiatt, mert műanyagból van és 90-100 fokon mérgező vegyi anyagok kerülnek a levegőbe belőle, plusz klór amit a medencékből hozol be vele. Létezik szaunalepedő, szaunaruha/szoknya is, aki szégyellős, az ilyenekben van, ez pedig teljes mértékben elfogadott mindenhol.
2022. dec. 11. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
62%

#9 Bizonyos országokban nincs rendes szauna.

Műanyagban izzadni mindenhol gusztustalan.

2022. dec. 12. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!