Mi lesz December 10-én?
Figyelt kérdés
Sokan írják a közösségi oldalakon kommentben december 10-én történik valami,de nem írják,hogy mi.2022. dec. 2. 10:35
1/17 anonim válasza:
Azt mondják valami miatt rengeteg ember meghal. Olyasmi mint a világvége. Bár lesznek túlélők is állítólag...
3/17 A kérdező kommentje:
Még volt ilyen világvége többször 🤣
2022. dec. 2. 10:57
7/17 anonim válasza:
Már megint világvége? Nekem a szombat nem jó, koncertre megyek.
8/17 anonim válasza:
Csak nem megint valami JW jóslág kering a neten? :-D
9/17 anonim válasza:
1-es vagyok. Sok mindent lehet olvasni. Az egyik szerint atomháború tör ki. A másik szerint földönkívüliek támadják meg a földet. Van olyan is hogy feltámadnak a holtak. De van több más ilyen is, csak ezek a leg-elterjedtebbek. Sokan akik asztrológiával foglalkoznak is erre a napra mondják hogy gáz lesz. (Bár megnéztem a hitelesebbek pl Kalo Jenő nem mondtak semmit.) Szóval nem tudni hogy mi lesz, de sok különböző eszmefuttatás most látszólag egy irányba mutat. Nemsokára kiderül...
10/17 anonim válasza:
Egy jó hónapja csapódott be a meteor Kanadában. Ez volt a jelzés, és dec 10-én apokalipszis lesz. 8 napunk maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!