Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fürödtél már haveroddal nem...

Fürödtél már haveroddal nem kijelölt nudista strandon meztelenül, vagy hívtál már barátot nudista strandra?

Figyelt kérdés
strand, fürdés, nudista

2022. nov. 23. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak nudistra strandra járok. Kb. tíz évvel ezelőtt volt rajtam utoljára fürdőgatya. Barátaink is főként nudisták, a nem nudista barátokkal nem strandra szervezünk közös programot.
2022. nov. 30. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Mi most a feleségemmel szilveszterezni is naturista szilveszterre megyünk. Fürdés, szaunázás, biliárd, társasozás, stb., mindezt meztelenül.
2022. nov. 30. 13:47
 13/15 sipekilaci válasza:
100%
Sajnos elég kevés ilyen fürdőzőhely van nálunk, de szoktunk járni, Dunakanyarba, Csongrádra, Szegedre, Algyőre. Haverral, barátnőmmel is.
2022. dec. 1. 17:38
 14/15 anonim válasza:
100%
Én még sajnos nem. Havert már hivtam, de nem jött el velem 😅
2022. dec. 1. 22:43
 15/15 anonim válasza:
69%
Nagyon régen, közép suliból én és egyik haverom meg 2 lány, suli után el mentünk, strandolni akartak, egyikünk sem készült így nem volt fürdő ruha, stb, el mentünk tóparti részhez, elég nyugis volt nádas vette körbe, lányok póló rövid nadrágba mentek be a haverom meg alsó gatyába, én meg nem akartam be menni hogy nincs fürdő gatyám, gyözködtek, jöjjek be, végén le vettem a nadrág póló, mondtam be jövök de úgy hogy meztelen, azt hitték hogy hülyéskedem, már csak a boxer volt rajtam, fogtam le vettem azt is , hirtelen csend lett, majd az egyik lány meg szólal, ilyen lazán, mondtam ti akartátok, senki más nem volt nem látott meg így ezzel nem volt bajom, be mentem a vízbe, parton voltunk, amíg meg nem száradtam, meztelen voltam ott velük, ültem a parton táskám ruhámi neki döltem háttal lábaim fel húztam, beszélgetés közbe bele feledkeztem hogy meztelen vagyok, egyik lány szólt, viccesen hogy ki van tárva a seg lyuk, gondolta hogy szól, tehát igen volt ilyen, többször is többször így 4en el mentünk, mondtam neki ha nem gond nekik akkor én meztelenkednék, mondták hogy nem zavar őket sem.
2023. máj. 2. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!