Mostani tizenévesek mind ennyire lazák már? karácsonyi kívánságok?
ez csak egy példa, de hasonlókat máshol is láttam, és az elvileg heteró srác is simán akar egy sugardaddyt, mert hát a pénz az pénz ...
(utána meg family, no depression, PS5 ...XD)
az én ismeretségi köreimben tulképp hasonló, még ha ennyire nyíltan nem is mondják ki, mindenesetre lepődtem már meg.
szóval mostani tizenéveseknél, huszonpáréveseknél ez általános vagy nálunk azért még nem annyira?
Nem biztos, hogy tisztában van vele, mi az.
(Lovat én is kértem, pedig a harmadikon laktunk.)
akkor eléggé más világban élünk, szerintem a mostani tizen-huszonévesek mind tudják ...
itt egy másik, csak mert a jelenség létezik, még ha tabu is, és még ha nálunk talán kicsit kevésbé is.
halálos:
6
pontosan. nálunk nem annyira elterjedt de itt is ismerek példát és meg is lepődtem keményen, mert egy igen szemrevaló 19 éves sráca volt az amúgy családos 65 körüli ürgének, csak persze ez az ürge igen gazdag volt, szóval a sporkocsitól a lakásig mindent megkapott a srác, cserébe ..xxxx....xxxx.... érted. (ja hát az élet már csak ilyen ...)
Nyugaton pedig ez már olyan szinten mindennapos, hogy heteró srácok is tartanak sugardaddyt sokszor, mert tudják, hogy a lóvé onnan van. szóval attól még h tabu, bizony létezik a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!