Csak velem van az, hogy van olyan nap vagy idoszak, amikor nem akarok emberek koze menni?
Én is szoktam igy lenni.Régen nem volt ilyen,miota gyerekeim vannak azota megtörténik velem is hogy inkább a boltba sem indulok el délelőtt de aztán mivel muszály később ráveszem magam.Nem vagypk alapbol egy lusta nő de én is szoktam igy lenni hogy nem esik jo emberek közé menni meg ugy sehova.Lehet eltelek a családdal a gyerek zsivallyal és azért vagy csak mert már nem csak nekem kell hipp-hopp elkészülni hanem azért hogy eljussunk a boltba és lerendezzünk egy 2perces dolgot valahol mind hármunkat el kell késziteni és egy óra az indulás:S
1szóval nem tudom de én is vagyok igy:)
Ha már rosszul is vagy köztük szédülsz...stb arra pedig pánikbetegség lesz a válasz:S
Nekem is sokszor mehetnékem van és nyüzsire vágyom:)
A gyerekek a házimunka kiszivja az energiámat és változo hogy épp mire vágyom vagy mire nem.Ezzel szerintem nem csak mi hanem mki igy van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!