Ezeken a településeken tényleg sok a cigány származású ember?
Borsodi vagyok, a tévhitek ellenére itt sincs olyan sok mint mondják. Vagyis Ózdon igen és ezt láttam is már párszor. De itt Miskolcon nem látok annyit. Bár akiket én ismerek köztük van sok rendes is.
Viszont ezekről a településekről azt mondják, hogy több van mint itt keleten! Székesfehérvár, Ercsi, Enying, Oroszlány, Érd, Velence, Gárdony, Komló, Polgárdi, Szekszárd, Pannonhalma, Sopron, Lenti
Ercsi borzalmas, Enying - ugyebár a Cozma-gyilkos Sztojka klán, Érd bizonyos részein nem túl vidám a helyzet.
Pannonhalmán szerintem nincs sok. Meg Sopronban sem...
Lassan elesik az egész ország !
És lehetünk cigányország.
És elsüllyed az egész ország a mocsokba és fertőbe.
Velencén, Gárdonyban, Sopronban, Polgárdin alig vannak.
Ahol sok van a Dunántúlon: Ercsi, Oroszlány, Sárkeresztúr, Fadd, Bikács, Pálfa, Iván, Devecser, Somogyszentpál, Sárosd, Káloz, Somogyaracs, Zalakomár, Berhida, Kisbér, Fürged, Ozora, Enying, Komló, Érd, Tatabánya, Tárkány.
A magyar nép kihalóban van, míg mi folyamatosan szaporodunk. Leágazóban a magyarság, ezzel mindenki, aki egy kicsit is tisztában van a magyarság politikai és demográfiai helyzetével tisztában van.
Lassan senkit sem érdekel, hogy kivel van baja a magyaroknak, és kivel nincs, mivel már ez a mi hazánk, nem a tiétek. Nektek kell igazodni hozzánk, nem nekünk hozzátok.
"remélem egyszer lesz egy második Hitler, és egész Európából kifüstölik ezt az életképtelen, legalja szar népet. Halál rátok!"
Jaja, te jó magyar kipcsákként meg lehetsz majd az árják rabszolgája. Tudnillik Hitler ilyesmi sorsot szánt a szittyáknak, szlávoknak. Szép lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!