Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezeken a településeken tényleg...

Ezeken a településeken tényleg sok a cigány származású ember?

Figyelt kérdés

Borsodi vagyok, a tévhitek ellenére itt sincs olyan sok mint mondják. Vagyis Ózdon igen és ezt láttam is már párszor. De itt Miskolcon nem látok annyit. Bár akiket én ismerek köztük van sok rendes is.

Viszont ezekről a településekről azt mondják, hogy több van mint itt keleten! Székesfehérvár, Ercsi, Enying, Oroszlány, Érd, Velence, Gárdony, Komló, Polgárdi, Szekszárd, Pannonhalma, Sopron, Lenti

2022. nov. 7. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Ercsi borzalmas, Enying - ugyebár a Cozma-gyilkos Sztojka klán, Érd bizonyos részein nem túl vidám a helyzet.

Pannonhalmán szerintem nincs sok. Meg Sopronban sem...

2022. nov. 7. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Lassan elesik az egész ország !

És lehetünk cigányország.

És elsüllyed az egész ország a mocsokba és fertőbe.

2022. nov. 11. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Velencén, Gárdonyban, Sopronban, Polgárdin alig vannak.

Ahol sok van a Dunántúlon: Ercsi, Oroszlány, Sárkeresztúr, Fadd, Bikács, Pálfa, Iván, Devecser, Somogyszentpál, Sárosd, Káloz, Somogyaracs, Zalakomár, Berhida, Kisbér, Fürged, Ozora, Enying, Komló, Érd, Tatabánya, Tárkány.

2022. nov. 13. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Mindenhol ott vagyunk, nem küzdhettek ellene. Már miénk az ország.
2022. nov. 29. 15:27
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 Azzal aki tud viselkedni nincsen semmi bajunk!
2022. nov. 29. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
27%

A magyar nép kihalóban van, míg mi folyamatosan szaporodunk. Leágazóban a magyarság, ezzel mindenki, aki egy kicsit is tisztában van a magyarság politikai és demográfiai helyzetével tisztában van.

Lassan senkit sem érdekel, hogy kivel van baja a magyaroknak, és kivel nincs, mivel már ez a mi hazánk, nem a tiétek. Nektek kell igazodni hozzánk, nem nekünk hozzátok.

2022. nov. 29. 15:51
 7/10 anonim válasza:
77%
#6 akkor mostantól ti fogtok dolgozni? :D illetve eltartani minket. zsír. :D
2022. dec. 1. 09:46
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
remélem egyszer lesz egy második Hitler, és egész Európából kifüstölik ezt az életképtelen, legalja szar népet. Halál rátok!
2022. dec. 17. 07:29
 9/10 anonim ***** válasza:
41%

"remélem egyszer lesz egy második Hitler, és egész Európából kifüstölik ezt az életképtelen, legalja szar népet. Halál rátok!"

Jaja, te jó magyar kipcsákként meg lehetsz majd az árják rabszolgája. Tudnillik Hitler ilyesmi sorsot szánt a szittyáknak, szlávoknak. Szép lenne!!!

2022. dec. 17. 09:07
 10/10 anonim válasza:
100%
Szekszárd szó szerint egy undó gettó hely. Enyingen sok a cigány de normálisak, és nem veszélyes. 3 éve oda járok be vásárolni még soha semmi durvaságot nem láttam, sőt nem egy cigány engedett maga elé a pénztárnál.
ápr. 20. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!