Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány főtől kezdődik egy klikk?

Hány főtől kezdődik egy klikk?

Figyelt kérdés

Ezt a szót régebben használták, most már kevesen tudják az értelmét, de remélem tudtok nekem segíteni, mert a Google ben nem találtam semmit xd. A szó egyébként a die klicke (német szó) ból ismertük meg az osztállyal. Aminek ugyebár a Jelentése úgymond a klikkesedés.

Az osztályból valaki azt mondta, hogy 3 klikk re oszlott fel, és kíváncsi lennék tényleg e?

Szóval ha tudod, hogy hány főből áll egy klikk, akkor kérlek írd meg.

Köszönöm😁

#klikk #klikkesedés #Die klicke #Hány fő
2022. okt. 22. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kettő is lehet. Azzal pedig nem függ össze, hogy az osztály hányra oszlott.
2022. okt. 22. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 2 nyilván, de a létszámnak nem sok köze van hozzá.
2022. okt. 22. 10:17
 3/6 anonim válasza:
82%

Minimum 2, szerintem mai használatban igazából simán a baráti társaság szinonimája.

Ha valaki azt mondta, hogy az osztály 3 klikkre osztódott fel, úgy értette, hogy 3 nagyobb baráti csoport alakult ki.

És ez nem jelenti ezt, hogy nem vegyülnek, vagy ellenségeskedés lenne köztük. Egy ember pedig akár benne lehet több klikkben, tapasztalataim szerint mindenképp.

2022. okt. 22. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a klikk minimum két főből áll, mivel ők ketten egy álláspontot képviselnek, ismerik egymást, szoros kapcsolatban állnak. A csoport forgalma kezdődik három főtől.
2022. okt. 22. 10:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor úgy néz ki, jól gondoltam a dolgot <33
2022. okt. 22. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
63%

"És ez nem jelenti ezt, hogy nem vegyülnek, vagy ellenségeskedés lenne köztük. Egy ember pedig akár benne lehet több klikkben, tapasztalataim szerint mindenképp."

De, pontosan azt jelenti, a klikkesedés egy negatív dologra utal. Az egy dolog, hogy te rosszul ismered a jelentését.

2022. nov. 9. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!