Hány főtől kezdődik egy klikk?
Ezt a szót régebben használták, most már kevesen tudják az értelmét, de remélem tudtok nekem segíteni, mert a Google ben nem találtam semmit xd. A szó egyébként a die klicke (német szó) ból ismertük meg az osztállyal. Aminek ugyebár a Jelentése úgymond a klikkesedés.
Az osztályból valaki azt mondta, hogy 3 klikk re oszlott fel, és kíváncsi lennék tényleg e?
Szóval ha tudod, hogy hány főből áll egy klikk, akkor kérlek írd meg.
Köszönöm😁
Minimum 2, szerintem mai használatban igazából simán a baráti társaság szinonimája.
Ha valaki azt mondta, hogy az osztály 3 klikkre osztódott fel, úgy értette, hogy 3 nagyobb baráti csoport alakult ki.
És ez nem jelenti ezt, hogy nem vegyülnek, vagy ellenségeskedés lenne köztük. Egy ember pedig akár benne lehet több klikkben, tapasztalataim szerint mindenképp.
"És ez nem jelenti ezt, hogy nem vegyülnek, vagy ellenségeskedés lenne köztük. Egy ember pedig akár benne lehet több klikkben, tapasztalataim szerint mindenképp."
De, pontosan azt jelenti, a klikkesedés egy negatív dologra utal. Az egy dolog, hogy te rosszul ismered a jelentését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!