A Győzike show és az egész karakter lejáratta a cigányságról alkotott képet erősen a magyarok szemében?
Érdekes dologra lettem figyelmes. Ha megkérdezel egy romát, hogy mi a véleménye a Győzikéről, sokan azt fogják mondani, hogy jaj ne is beszéljünk róla, vagy hogy jaj az a hülye, az a majom, stb.
Gondolom azért, mert nagyban hozzásegítette a cigányságról alkotott negatív képet a magyarok szemében. Előtte ugye a Mónika show ami elővezette ezt, és egyből jött a Győzike utána.
Jól gondolom?
Csinos ciganylannyak ismerkednek!
Valaki kérem irjon
Már bocs, de szerintem a Győzike mindent csinált, csak nem rontott. Bevallják vagy nem vallják be az emberek, halál jól szórakozott rajta az ország. Kettő gyerek volt, a "Bejja" asszony állandóan főzött meg takarított. Ebbe nem lehetne bele se kötni.
15+ éve azért itthon szerintem az is nagy szó volt, hogy főműsoridőben a háztartásbeli asszony nem befogja a pofáját ha ugráltatják, hanem ha kell akkor a nyakába borítja a tejbegrízt az "urának", vagy fejbecsapja, meg kiosztja úgy rendesen. Akkor is, ha meg volt rendezve.
A megítélésen azok rontottak, akik kitépik az öregasszony nyakából a temető előtt az aranyláncot, meg "tesó meg tudod mondani, hogy hány óra van, de a telefonodról mondjad" stb. Meg amelyiknek 18 éves korára 3-4 gyereke van a putriban és veri az asztalt a segílyért meg leszúr egy ezresért, hogy herbált tudjon venni.
Nem a Győzike show, amin tulajdonképpen azt láttad, hogy jé ezek is csak olyan család mint mi, csak sokkal több képtelen hülyeséget csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!