Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt be kell vállalni, így jártam?

Ezt be kell vállalni, így jártam?

Figyelt kérdés
bocsánat ha túl piti dologgal hozakodok elő, de nekem ez most kellemetlen kicsit. az a helyzet hogy elképzelhető a hétvégén hoznak nekünk tüzifát amit csak az utcára tudnak borítani, és ez legalább egy fél nap kemény pakolás /talicskázás lesz át az udvaron hátra, szóval lesz vele meló. viszont most hétvégén lesz a szülinapom is. semmi komolyabbat nem terveztem, csak inni estére egy kicsit itthon, de azt sem épp hogy úgy teljen hogy annyi lesz belőle hogy estére beborulok hullaként az ágyba. meg nem is lehet összeegyeztetni ha tennivaló van. tudjak rá hogy ez van? igyak egy nappal később? pont akkor kéne helyt állni mikor lazítani akartam kicsit.
2022. okt. 13. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lába kél a fának!

Hurcold be gyorsan, aztán igyál arra, ha mind megvan!

2022. okt. 13. 22:26
 2/12 A kérdező kommentje:
5 köbmétert be kell vinni :(
2022. okt. 13. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek haverjaid?
2022. okt. 13. 22:31
 4/12 A kérdező kommentje:
hát amúgy nemnagyon
2022. okt. 13. 22:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szomszéd? Tesó? Unokatestver... apad... nagybacsi... senki?
2022. okt. 13. 22:35
 6/12 A kérdező kommentje:
én meg két nyugdíjas szülőm akik elintézték ezt a szart. úgy csinálnak mintha 20 évesek lennének mikor tudom hogy a nagyja úgyis rám fog maradni csak túl későre hagyták és alig tudtak tüzifát intézni vidéken
2022. okt. 13. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor sajnos ez van.

Egy feles előtte, indításnak, a többi utána.

2022. okt. 13. 22:42
 8/12 Netre járó lélek ***** válasza:
Az úgy kb 25-30 mázsa fa. Az nem olyan vészes. Ha csak ömlesztve pakolod el, és nem felstócolva, akkor 4 óra alatt megvagy. Felstócolva fél nap... ha egyedül csinálod.
2022. okt. 13. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

"semmi komolyabbat nem terveztem, csak inni estére egy kicsit itthon".

Van egy jó tanácsom, kérlek engedd meg, hogy megosszam veled:"csak az ökör iszik magában"

Ja és előre is boldog születésnapot! Ma még el tudom mondani...

2022. okt. 14. 01:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Közben is iszogathatsz, esetleg beteszel a fülesbe valami jó zenét vagy kabaréfelvételt, és mindjárt vidámabb lesz a munka. Jobban is fogsz aludni utána.
2022. okt. 14. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!