Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Illik ilyenkor boldog születés...

Illik ilyenkor boldog születésnapot kívánni?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, véletlenül tudom, hogy holnap van a születésnapja.

"Hivatalosan" nem tudom, mert vele nem volt róla szó, viszont egyébként nagyon jóban vagyunk, haveri viszonyban, de most egy ideig nem találkozunk. Írjak neki, hogy boldog születésnapot vagy furcsa lenne? (Ha számít, ő férfi, én nő, talán ezért is bizonytalankodom).

2022. okt. 1. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Mi az, hogy véletlenül tudod? Nem lenne szabad vagy mit jelent ez?
2022. okt. 1. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Rajtam keresztül mentek a dokumentumai, amikor sportklubi versenyengedélyt csinált (én adtam be a kérelmet, és én írtam be az adatokat), innen tudom, hogy mikor született. Persze nem kellene, hogy emlékezzek rá, de mindenkiére emlékszem, akivel ilyen haveri viszonyban vagyok (bár van akinél volt, hogy nem köszöntöttem).
2022. okt. 1. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hmmmmm! Szerintem te nem az etikett miatt tetted fel ezt a kérdést. Pontosabb lenne, ha igy fogalmazol: Nem log ki nagyon a loláb ha ....?:-)
2022. okt. 1. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Ez esetben nem is kéne tudnod, szóval én nem tenném.
2022. okt. 1. 22:02
 5/5 A kérdező kommentje:

3. :) Igen, pontosan ettől félek, hogy így értelmezhető, mivel semmilyen ilyen szándékom nincsen. De látod, te is rögtön erre gondoltál, talán kihagyom.

4. Köszönöm, igen, bele kellett volna írnom már a kérdésbe is, hogy honnan tudom - valószínűleg hülyén jönne ki (pont ahogyan a 3-as is értékelte és amit szeretnék elkerülni :) köszi)

2022. okt. 1. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!