Meg akartak a romák támadni? Ha igen, hogy védekezzek?
Figyelt kérdés
Az iskolából mentem haza, amikor 2 roma mögém került. Furcsák voltam egyből, rá is gyorsítottom. Van egy köz, ahol le tudom vágni az utca hosszát. Amikor bementem utánam ordították, hogy pakoljak ki. Amikor kiértem, akkor ők már a köz végétől voltak 20 méterre. Még az a szerencsém, hogy pont ott van a házunk. Amikor bementem néztem az ablakból, hogy eljönnek-e a ház előtt. Nem jöttek, visszafordultak. Szerintem azért mert látták, hogy bementem a házba. Márkás ruha volt rajtam, az lehetett szerintem a célpont. Meg akartak támadni? Ha lesz még ilyen, hogy védekezzek?2022. szept. 21. 16:46
1/2 Ársapkás Alispán válasza:
A legegyszerűbb módszer, ha lefújod őket. Bármilyen spray megteszi, csak célozz jól.
2/2 anonim válasza:
ne vegyél fel márkás ruhát... Hol történik ilyen Magyarországon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!