Veszélyes az Uránia/Blaha környéke éjszaka?
Megkaptam álmaim álláslehetőségét, viszont sokszor közel éjfélig szól a munkaidő és nekem abba az irányba kellene hazafele mennem...nappal sem kellemes ez a városrészleg, főleg a korai órákban, amikor alig van járókelő az utcán a csavargókon kívül....
Szóval, mennyire veszélyes? Keleti pu-ig? Sok a svéd, drogos zaklató ilyen időtájt?
Nincs aki kocsival hazavigyem, de így, attól tartok, el kell utasítanom...pedig nagyon fáj érte a szívem...tudjátok...ilyen egyszer ha van az életben, hogy egy munkahelyen emberségesen, kedvesen, szeretetteljesen bánnak a dolgozóval és valóban megszeret oda bejárni annak ellenére, hogy szétmennek a végtagjai a fájdalomtól a fizikális, több órás munkavégzés végett...de nem bántják, alázzák meg, használják ki...ellenkezőleg, tisztelettel, kedvesen szólnak hozzá és megbecsülik a munkáját.
Viszont a környék már este 19-21 órától életveszély...hát még éjfél környékén...ugye? 😕
Én jópárszor jártam már arra késő este, soha semmi gondom nem volt. Félreesőbb utcákban már jóval óvatosabb lennék, de kint a főúton nem annyira érdemes szerintem parázni.
De mindez attól is függ, hogy ki mihez szokott, hogyan viseli a dolgokat. Én a new yorki metrót, meg a barcelonai sikátorokat se éreztem veszélyesnek, miközben velem utazó haverom meg igen (pedig tőlem két helyen loptak telefont, Barcelonában és a pesti éjszakai hetesen, tőle meg még sehol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!