Az miért van, hogy sok év után regisztrálnék Facebookra, telefonszámom is megadom, rögtön kírja, hogy letiltottak, mert olyan tevékenységet folytattam, ami alapelvbe ütközik, pedig semmit nem tettem, be se engedett profilt csinálni?
Bocs, Kérdező*, off.
Előző vagyok > 3/3
Ahogy írtam, senki nem élt vissza a nevemmel a Facebookon, ellenben instán igen... Mert ott nickname-mel vagyok.
*Valószínű hasonló cipőben jársz, instát félretéve. A Facebook valós neves, ezért említettem.
Kerdezo, sajatmagadnak valaszolsz?
Ha Kovacs Janos vagy, es egy masik kovacs janos csunya dolgokat csinalt es az ki lett tiltva, akkor lehet, hogy masik 10.000 Kovacs janos nem lesz kitiltva, aktiv marad, de egy uj kovacs janost nem fog beengedni, akinek mondjuk az eletkora megegyezik a kitiltotteval.
Probalj meg regisztralni pl. Masodik-Kovacs Janos neven, vagy Kovacs-Masodik Janos neven, vagy valami hasonlon.
Ha meg nem sikerul, akkor se keseredj el, a facebook mar regota nem az a weboldal, amiert erdemes konnyeket hullatni.
#5 Én ugyan nem válaszolok saját magamnak, csupán ugyanaz VOLT a problémám. 😂
Utolsó mondatoddal viszont egyetértek. Azért nem is megyek többé a közelébe sem!
Részemről ez már nem figyelt kérdés, irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!