Mit csináljak, hogy ne essek vissza a depresszióba? Jön a tél, megint nem lesz nappal, csak néhány óráig, milyen programot találjak ki télen sötétedés után?
nem hinném, hogy a fényhiány okozza..
Amugy ezen könynu segiteni ha így van.. Plázázz!!
Én rengeteg cukrot szoktam enni pl 6-8 twix vagy 4-5 sport szelet ha vmi bajom van és az egy ora altt megoldja.
Vagy a gyömbérsör, ilyesmi fűszeres fahéjjas italok, vanilia puncs stb..
Keresd a tél örömeit! Például kiskoromban rendszeresen este sötétben mentünk ki az utcára hógolyózni, szánkózni, hóembert építeni... olyan szépen csillogott a lámpák alatt a hó!
Lehet menni korcsolyázni, be lehet ülni a jó meleg lakásba, bebugyolálni magad egy vastag plédbe teával vagy forralt borral, ez egy kinti program után a legjobb, mikor át vagy fagyva.
Karácsony előtt olyan szép a város, kivilágítva, tele csillogó dolgokkal... csak a boltokat kell messzire elkerülni, mert ott idegbetegség és tömegnyomor van.
Lehet házibulit tartani némi hógolyózással, lányok fürdetésével megspékelve.
Össze lehet ülni a barátokkal és fondüt készíteni.
Karácsony előtt szintén összeülni (én a húgommal szoktam), lakásdíszeket gyártani és karácsonyi zenéket hallgatni.
Vagy fogj egy párnát, tedd oda a radiátor elé és dőlj neki, élvezd, hogy meleg.
Süssetek közösen süteményt, mézeskalácsot karácsonyra vagy pogácsát a szilveszteri bulira.
Menjetek farsangolni, készítsetek saját kezűleg jelmezeket és öltözzetek be.
Ülj le este gyöngyöt fűzni, vagy bújj össze a pároddal egy jó filmen...
Rengeteg lehetőség van, csak keresni kell őket :)
ha kisért a depresszió,gondolkozzál hogy mivel tudnád valamelyik ismerösödet boldoggá tenni,segitteni valamiben stb
ha az ember nem magával foglalkozik,csodák tudnak történni
de inkább kezd el most..
"aki mást felüdít,maga is felüdül"
Nagyon köszönöm a válaszokat, végre normális volt mind.
Megpróbálom túlélni gyógyszer nélkül, elmegyek teremfocizni a barátaimmal és lehet, hogy elkezdek németül tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!