Japánban vagy Norvégiában élnétek szívesebben?
Először is leszögezném, hogy egyik országba se tervezek, és anime rajongó se vagyok, csupán kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Szóval, az egyetemet Japánban képzelem el és elgondolkodtam rajta vajon melyik országban lehet jobb az élet az alábbi szempontok szerint:
-nyelv
-befogadás
-migrációs lehetőségek
-fejlettség, hdi index
-életszínvonal
Titeket melyik vonzana jobban?
én azt tapasztaltam hogy a norvégok full empatikus népség, a homikat meg egyébb ilyen lmbtq-s cuccokat is nagyon támogatják (még a télapó is meleg náluk a reklámokban), és a közhiedelemmel ellentétben nem mogorvák meg zárkózottak, habár ki az az elmeroggyant aki képes rátelepedni egy idegenre?
A japánok meg hát... csak hallottam de nem sok jót :D Az emberek úgy érnek mint egy szardínia a konzervdobozban, azok a lakások amik akkorák mint a spájzom... Meg angliában tapasztaltam csak hogy az ilyen ferdeszemű népek mindig sokkal megvetőbbek voltak, nem segítettek ha akartál valamit, szóval azokat úgy hallottam nem túl empatikus népség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!