Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek szép a 'Dolly'...

Szerintetek szép a 'Dolly' név? Mi jut róla eszetekbe?

Figyelt kérdés
Vagy inkább úgy kérdezem: milyen stílusú csajnak adnátok ezt a nevet?
2010. szept. 22. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
A klónozott birka jut róla eszembe, és rohadtul nem vágom, miért nem lehet magyar nevet adni a gyereknek.
2010. szept. 23. 12:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem gyereknek. Magamat akarom átneveztetni...
2010. szept. 23. 18:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a nevet be lehet igy y-nal jegyeztetni Magyarorszagon? Te szived joga, hogy milyen nevet veszel fel, de nem egy komoly nev, olyan szorakozott, bulizos, kicsit lecsuszott embert tudok ezzel elkepzelni. Persze az a fontos, hogy neked tetszen..csak meg kellene nezni, hogy be tudod-e jegyeztetni ebben a formaban.
2010. szept. 23. 19:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazából nekem is ez jut róla eszembe, úgyhogy már nem is tetszik :D Egyébként úgy tudom, mindkét formában be lehet jegyeztetni, y-al is és i-vel is.
2010. szept. 24. 23:06
 15/15 anonim válasza:
Így hívják a kutyánkat amúgy a Dorottyát lehet Dorinának is becézni szerintem..:)
2012. jún. 17. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!