Lenne rád hatással ha kiderülne a jelenlegi lakhelyedről hogy a múltban egy tragédia színhelye volt?
Figyelt kérdés
tehát ha megtudnád akár a családi házadról, akár vásárolni kívánt helyről hogy itt embereket öltek meg, kínoztak, erőszakoltak, és satöbbi a múltban?2022. júl. 29. 23:49
1/4 anonim válasza:
Ha a házamról derülne ki utólag és egyébként eddig nem tapasztaltam semmi abnormális (pl: paranormális) jelenséget akkor valószínűleg elfogadnám a tényt, emiatt nem adnám el.
De ha házvásárlás előtt derülne ki a helyről, hogy gyilkosságok vagy öngyilkosságok helyszíne volt (tehát nem természetes halállal haltak meg), akkor én nem merném megvenni még ha üzletileg nem is megalapozott döntés én biztosan nem költöznék olyan helyre.
2/4 segitseg válasza:
Nagyon meggondolnám, de egy alapos „tisztogatás” és semminek nem marad nyoma🧿
3/4 anonim válasza:
Ha a mostani lakásomról derülne ki nem érdekelne,mert nem történt semmi soha,de ha egy megvásárolni kívánt házról lenne szó,akkor átgondolnám kivéve ha nagyon olcsó mint pl a horror filmekben :D akkor megvenném.
4/4 anonim válasza:
Nem lennék különösebben meglepve. Az átlag, 140 éves pesti lakásban, ahol tanácsköztársaságiak, románok, nyilasok, oroszok masíroztak fegyverrel, miközben zsidó gyerekek voltak betuszkolva a kályhába, meg leragasztott szájú csecsemők a szenesládában, a szén alatt, könnyen előkerülhet még ilyen-olyan történet, azon felül, ami eddig is suttogva volt. Meg van még a világháborús repesz nyoma a szobaajtóban meg a belövés nyoma a tűzfalon át a konyhába, nehéz lenne elfelejteni. És igen, voltak halottak is. Aki "múlt nélküli, tiszta" házat kezes, menjen panelba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!